Γιατί και για ποδόσφαιρο που υπάρχει, ξέρουμε τί να το κάνουμε;
Γιατί και για ποδόσφαιρο που υπάρχει, ξέρουμε τί να το κάνουμε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρε μάγκες, αυτός ο Ιωάννου πως τα καταφέρνει να ασχολείται με το μπάσκετ 40 χρόνια και να είναι ακόμα παντελώς άσχετος;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
kite26 (07-07-23)
kite26 (07-07-23)
Μέχρι να το δεις, απλά έτσι θα είναι: Μπορεί μετά, όταν οι συνθήκες αλλάξουν, να μην δείξει κάτι άλλο και να αποδείξει ότι τόσο μπορούσε και πολύ ήταν...
Δύο παίχτες θα πω που μου αρέσουν. Ο ένας στο 3, ο Γκεντράιτις και ο άλλος στο 2 ο Γκούντουριτς.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
kite26 (07-07-23)
Διαβάζω για Χίλιαρντ της Μακάμπι για Αντι-Σλουκα. Ψιλοαπογοητεύτηκα, γνώμη κανείς που τον ξέρει;
Δεν ειναι ασχημος παικτης αλλα εβγαλε τραυματισμους φετος και δεν πηγε πολυ καλα. Τον ηθελε ο μπαρτζωκας και πριν 2 χρονια γιατι παιζει και αμυνα αλλα τωρα αλλαξαν τα πραγματα. θελουμε κατι πιο μπομπα στα γκαρντ μετα την φυγη σλουκα. αν δεν ερθει ντορσευ καλυτερα να δοκιμαζαμε nbaer αλλα δεν θα ρισκαρει ο Μπαρτζωκας και θα παρει π.χ τον χιλιαρντ που εχει πολλες παραστασεις απο ευρωλιγκα.
hang your demons
Εσύ μην ανέβεις στα θέματα του ποδοσφαίρου - κάτσε εδώ που είσαι...
redbaron (07-07-23)
voskos_7 (07-07-23)
Το πρόσεξα και ακριβώς για αυτό και για να μην το μάθεις με το απότομο, κάθισε εδώ, που ο κόσμος έρχεται να συζητήσει τουλάχιστον, να μάθει ή και να προσφέρει πληροφορίες αν έχει...
kite26 (07-07-23)
Πάντα μου άρεσε η κοινότητα του μπάσκετ, όπως και το μπασκετ. Το καλύτερο σαιτ ήταν το red planet αλλά δυστυχώς εδώ και χρόνια δεν υπάρχει στη μορφή που ήταν. Ξέρεις, άμεση συζήτηση. Πέθανε δυστυχώς πολύ πρόσφατα και ο Τομαράς το παιδί που το είχε φτιάξει. Κρίμα...
....................
Πάντως, ας μην αποκλείουμε εκπλήξεις στην επιλογή παικτών. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πλάνο που θα επιλέξει ο κόουτς. Για να δούμε, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.
Βρίζουν κάποιοι τον Σλούκα στα σόσιαλ μίντια, αλλά έτσι και μας πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος, πάλι θα κυνηγάν τον Μπαρτζώκα στο πάρκινγκ
Ο μόνος τρόπος να έμενε ο παίκτης αυτός ήταν να φύγει ο κόουτς. Ήθελε να τον διώξει, για αυτό έγειρε τέτοιες υπερβολικές απαιτήσεις! Αν είναι δυνατόν, θα ήταν ανεπίτρεπτο. Όποιος λέει μέχρι τέλους (καριέρας) το εννοεί και το δείχνει έμπρακτα. Λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε μαζί του. Η καλύτερη εξέλιξη ήταν που έφυγε. Και θα φανεί μακροπρόθεσμα.
kite26 (07-07-23)
giovanni#10 (07-07-23)
Bookmarks