kite26 (25-06-23)
kite26 (25-06-23)
Και δεν γίνεται ο Μπολομπόι να παίρνει 1...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kite26 (25-06-23)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kite26 (25-06-23)
Υπερθεματίζω τα λεγόμενα των προλαλήσαντων. Να εστιάσουμε όμως και στην έλλειψη ενός "Γιουλ", που τα προηγούμενα χρόνια άκουγε στο όνομα "Σπανούλης".
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Σύντομα και η ανακοίνωση για Γκος.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Καλή επιλογή, για μένα δείχνει παραμονή και Σλούκα και Σάσα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
kite26 (25-06-23)
Η option ανανέωσης του Κανααν ληγει στις 5 Ιουλίου λένε. Να δούμε τι θα αποφασίσουν εκεί. Αν και πιστεύω ότι αν γίνει επαφή, δε θα εχει προβλημα ο παικτης να περιμένει την ομαδα λίγες μέρες παραπάνω. Αν ηταν όντως ειλλημενη απόφαση η παραμονή του, θα μπορουσαν να το είχαν ανακοινώσει ήδη.
Ο μοναδικός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, που δε γράφει ότι του κατέβει, ο Στεφάνου, γράφει για Μίροτιτς σε περίπτωση αποχώρησης του Σάσα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
chainsaw (27-06-23), drizzt (27-06-23), kite26 (27-06-23), pirateeeeeee (27-06-23)
drizzt (27-06-23)
Ερναγκομεθ>Μιροτις;
Ρωτάω μην με φάτε!
Ο Μίροτιτς κάνει πιο εντυπωσιακές εξαφανίσεις στα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όταν τον χρειάζεσαι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kite26 (27-06-23)
Θελω να πω η μονη διαφορα του ευρωπαϊκού και του εγχωριου ματς, ειναι οτι προκειται για νοκ-αουτ ματς. Το να πεις ομως οτι ευθυνεται μονο αυτο, ειναι τεραστια υπεραπλουστευση.
Πάντως, για το 4 ο Λεντέι πολύ καλός αν και δεν είμαι φαν του. Δεν δίνει καμπύλη στο σουτ όπως και ο Ουοκαπ και με νευριάζει λίγο αυτό. Το χάλι της Μπάρτσα στο φ4 φέτος ήταν ξεκάθαρα έργο Γιασικεβίτσιους. Αμπαλος προπονητής, τι να κάνουμε...
Bookmarks