Κριμα. Ο Μπλακ ειχε ταιριαξει στην ομαδα και εβγαζε το απαραιτητο νευρο.
Δε γινεται ρε σεις να αλλαζουμε τους ψηλους σαν τα πουκαμισα υπο τον φοβο τραυματισμων. Εδιωξαν τον Χασαν Μαρτιν, επειδη υποτιθεται, οτι ηταν επιρρεπης σε τραυματισμους και φετος βγαζει ολη τη σεζον κανονικα.
Εγω θα πω μακαρι να ισχύει για Τζόουνς γιατί διάβαζα κάτι ρεπορτάζ για κάτι σαπιους άσπρους και έβγαζα αφρούς
Χωρίς μαύρους πηδηχταραδες η ομάδα δε πάει πουθενά.
Με Μιλου πέφτεις αρκετά σε αθλητικοτητα, πρέπει κάπου να το ισορροπήσει
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (01-06-23)
Ο μιλουτινοφ σε τι κατασταση ειναι ρε μαγκες,εχω κατι χρονια να τον δω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν δεν μεινει ο ησαιας χρειαζομαστε κατι δυνατο εκει. πολυ δυνατο. οπως και αν φυγει ο Βενζεκοφ (που δεν το βλεπω να μένει). μια χαρα τα παμε με το μπατζετ αυτο αλλα φαινεται οτι η ομαδα θελει το κατι παραπανω σε ποιοτητα. κυριως στο σκοραρισμα.εκει πρεπει να πεσει παραπανω χαρτι.
αρκει να το θελει και ο Μπαρτζωκας.
hang your demons
Ερνανγκόμεθ γράφουν σε περίπτωση που φύγει ο Σάσα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Όπου χρειαζόταν έμπαινε ο Μπλακ και έδινε άλλο αέρα στην ομάδα.
Ο Μπολομποι ,που ήταν κατώτερος των προσδοκιών και θα φύγει, επίσης έδειξε πως ειναι να παίζεις με αλλού τύπου ψηλό έστω κ για λιγάκι.
Με 2 δεινοσαυρους, εκ των οποίων ο Μιλου έχει μια ευπάθεια και είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, ο τρίτος σέντερ πρέπει να είναι αθλητικός, γρήγορος, αλτικος για να σου δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζεις σχήματα ανάλογα με τον αντίπαλο.
Κι αν ο Φαλ για το ύψος του ήταν καλός στην άμυνα στην περίμετρο (με το οποίο δε συμφωνώ, να βγαίνει ο δεινόσαυρος ψηλα) ο Μιλου ήταν από τα "νιατα" του κακός, πόσο μάλλον τώρα. Και προφανώς δε γέρασε στα 28, αλλά εννοω τις καταπονησεις.
Ελπίζω να μη γίνουμε μια ομάδα σοφτ χωρίς αθλητικοτητα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ιταλικά accounts λένε ότι η διοίκηση άκουσε την Μαργαρίτα και το εν Κανά δυάρι έχει πάρει επέκταση συμφωνίας για τον επόμενο χρόνο και οι ανακοινώσεις θα έρθουν μετά το τέλος της σειράς των τελικών...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χαχαχα!
Ήταν σοβαρή η εισήγηση μου....
voskos_7 (05-06-23)
Κοιτάξτε, αν όντως έχει δρομολογηθεί ανανέωση του Κανααν, είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν ενδείξεις πως ο Βεζενκοφ μένει. Αλλιώς μια τέτοια κίνηση μας δένει τα χέρια.
Δε βγαίνουν τα κουκιά στους ξένους και δεν ταιριαζει καλα το παζλ. Εφοσον μεινει ο Κανααν, δεν υπαρχει χωρος για upgrade στην περιφερεια.
Επομένως ο Βεζενκοφ θα πρέπει να αναπληρωθει με αντίστοιχο ξένο παικτη. Εκτός αν πάρει ελληνική υπηκοότητα ο Μιλουτινοφ από φέτος και έχουν οντως υπόψη τους κάποιον παικταρά για το 4. Δεν υπαρχουν και πολλοι διαθεσιμοι. Θεωρω τα δημοσιευματα περί Μιροτιτς εντελως ανυπόστατα.
Ανυπόστατα δεν είναι, αλλά προτιμώ κάτι πιο φρέσκο με κίνητρο. Και ο Λιθουανός Φ. Συρίγος, διατυπώνει την αίσθησή του ότι ο Βεζένκοφ, μάλλον θα μείνει, γιατί η περίπτωσή του στο Σακραμέντο δεν είναι σε πρώτη προτεραιότητα και θα δούνε προς το τέλος τί τους παίρνει από το Salary Cap να δώσουν για να τον πάρουν στην Αμερική, το οποίον σημαίνει ότι τα οικονομικά τους δεν τους επιτρέπουν την άνετη υλοποίηση της αρχικής συμφωνίας αβλεπεί.
chainsaw (06-06-23)
Ο Σάσα δε φευγει
pirateeeeeee (06-06-23)
Μακάρι θα είναι ότι καλύτερο αν μείνει ακόμα ένα χρόνο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το μόνο που ίσως με προβληματίζει είναι η στιγμή που θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι ίσως δεν είναι γραφτό να πάει στο ΝΒΑ...
Η ανακοίνωση απομένει για Μιλουτινοφ.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bookmarks