kite26 (09-07-23)
kite26 (09-07-23)
Σε όλες τις θέσεις πλην 4 που έφυγε ο Βεζένκοφ και θα πάρουν παίκτη, η ομάδα έχει παικταράδες. Γιατί κλαίτε;
Du3lisT (09-07-23)
Στο 4 η απώλεια ειναι τεράστια και στα Γκαρντ Σλούκας > Γκος
Στο 5 είσαι καλύτερα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (09-07-23), zionikos (09-07-23)
Βέβαια άμα βάλουμε κάτω τι έχει γραφτεί εδώ μέσα για αυτόν από τότε που επέστρεψε, θα γελάει και το παρδαλο κατσίκι με το πώς τώρα είναι για όλους υπερπαικτης
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βαγγέλα πάρε την ΚΑΕ!!![]()
drizzt (09-07-23)
Δηλώνω ότι δε με χαλάει τυχόν απόκτηση Τουβλαθη.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Η περσινή πορεία του μπασκετικού Ολυμπιακού ξεγυμνώνει πλήρως όλους τους καφενειακούς οπαδούς και αποδεικνύει περίτρανα ότι τα λεφτά, οι παράγοντες, οι παίκτες, οι πορείες κτλ δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα. Είμαι 1000% βέβαιος πώς ακόμα και ΤσουΛου να σηκώναμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, μετά από 1 μήνα θα κράζαμε για κάτι.
Τι ωραία, σας αγάπησα εδώ μέσα, τι ωραία παρέα! Αυτή είναι η ουσία.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
kite26 (09-07-23)
Kοιτα, πες οτι προσπερναμε τον χαρακτηρα του κλπ.
Δεν εχουμε ιδεα σε τι κατασταση βρισκεται και τι κινητρο εχει. Τους τελευταιους μηνες στον ΠΑΟ ηταν αγνωριστος, τελειως αφημενος και ειχε παρει κιλα. Ουσιαστικα μεχρι την εναρξη της προετοιμασιας θα εχει συμπληρωσει 6 μηνες απραξιας μιας και δε νομιζω να περιμενει πλεον πως θα βρει θεση στο nba.
Μη ξεχνας κιολας οτι οσο βρισκοταν στην Ελλαδα, εγραφε κατι ποστ για το παιδι του πισω στην Αμερικη, το οποιο του ελειπε. Δε φαινεται να εχει μονο το μπασκετ στο μυαλο του. Περα απο το μπαχαλο της ομαδας που δεν μπορουσε να τον εμπνευσει.
Σαν να εξελλισεται παντως σε λανθασμενη η αποφαση να μην παρουμε τον Ντορσευ το Φλεβαρη. Ποσο πιο ανετοι θα ημασταν τωρα
redbaron (09-07-23)
Bookmarks