chainsaw (29-06-23)
chainsaw (29-06-23)
Δηλαδή αν δε γουστάρουν να αυξήσουν το μπάτζετ τί, να πουλήσουν να φύγουν;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
kite26 (29-06-23)
Μάλιστα. Ενδιαφέρον άρθρο.
Σλουκας 1,8
Γουοκαπ 700
Κανααν 800
Λαρυ 500
Παπάς 200
Λουντζης 400
Μακκισικ 600
Παπ 800
Βεζενκοφ 1
Πιτερς 700
Μπολομποι 900
Φαλ 1
Μπλακ 500
Εγώ βγάζω εδω 10 μύρια. Στο άρθρο γράφει 8,5. Σίγουρα με τις αναπροσαρμογες που έχουν γίνει, κάπου τόσο θα φτάσει. Μπορει και 11, αν πάρει τα 2 μύρια ο Σασα ή ο αντικατάστασης του.
kite26 (29-06-23)
Βλέπεις όμως ότι και η φίλαθλη βάση της ομάδας κάπου το χάνει με τις προτεραιότητες; Πρώτα από όλα φίλε μου να φέρουν ΛΟΓΙΚΗ και ΜΕΤΡΟ τα οποία εδώ και καιρό έχουν χαθεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ύστερα έρχονται τα λεφτά. Σόρρυ για το off topic, κλείνει η παρένθεση.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
chainsaw (29-06-23)
Ο Πάρις Λι αποδεσμεύτηκε από το βαζελο. Κρίμα να είμαστε φουλ, με Μπαρτζώκα αυτός ο παίκτης θα ήταν υπερχρήσιμος. Βλέπω να καταλήγει σε καμία Παρτιζάν, κόβει το μάτι του Ομπράντοβιτς.
Εγώ είμαι πιο ψηλός από τον Λι. Εσείς;
Αν έκανα πάντως μια πρόβλεψη θα ήταν ότι Σλούκας και Βεζενκοφ θα μας χαιρετήσουν. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Παρόλα αυτά, ουδείς αναντικατάστατος.
Και τελικό να παμε, θα το χάσουμε.. όποτε τι σκάτε;
Oυτε να το σκέφτομαι δε θέλω για Σλουκα. Εξαρχής ήμουν σίγουρος ότι θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα όπως ο Παπ. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων.
Ο Βεζενκοφ τωρα έχει φτάσει σε υπερβολικά υψηλό στατους και ξερουμε από πέρυσι ότι είναι πολύ πιθανό να πάει στο nba. Έχουμε όλοι προετοιμαστει για το ενδεχόμενο
Ο Σλούκας είναι δύσκολη περίπτωση και εξηγούμαι: Από τη μια ο παίκτης έχει φτάσει σε αρκετά προχωρημένη μπασκετική ηλικία και χρειάζεται ειδική διαχείριση τύπου Γιουλ, από την άλλη ο ίδιος ο παίκτης δυσκολεύεται να το δεχθεί αυτό, να βάλει δηλαδή εαυτόν υπό του καλού της ομάδας. Δε λέω, σύμφωνοι, κάθε παίκτης θέλει να παίζει πολύ, αλλά πάντα πρέπει να βρίσκεται η χρυσή τομή. Αν αυτή δε βρεθεί, λυπάμαι αλλά τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για να μείνει ο Κώστας.
Ο Βεζενκοφ από την άλλη, είναι πιο εύκολη υπόθεση. Αν μείνει, τέλεια, έχεις το καλύτερο 4αρι της Ευρώπης. Αν φύγει, έχεις αρκετά λεφτά να τον καλύψεις.
Το θέμα είναι να μείνει ο Παπανικολάου και όλα τα άλλα διορθώνονται.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kite26 : 01-07-23 στις 09:57
οι αγγελόπουλοι να είναι εκεί που είναι και όλα τα αλλα θα βρεθούν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks