kite26 (28-06-23)
"Time to go home...", γράφει ένας πρώην μας, που έζησε απίστευτα πράγματα εδώ. Ελπίζω να μην επιστρέψουν όλοι οι παλιοί![]()
kite26 (28-06-23)
chainsaw (28-06-23)
Κυριάκο, από "πού και πού" ξεκίνησαν όλοι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έβλεπα τον Χάκετ στα τελικά του Ιταλικού πρωταθλήματος. Τι γκαντεμια ήταν εκείνη ρε πστη μου με τον τραυματισμό του. Δεν ρίχνω ευθύνη στην διοίκηση, ήταν μεγάλο ρίσκο να τον κρατήσει
Ας δεχόμαστε τα πράγματα όπως έγιναν ώστε να φτάσουμε στην σημερινή εικόνα όπως είναι. Δεν γινόταν να μείνει τότε, για αυτό εκφράζεται και ο ίδιος με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο. Μη θυμηθούμε τώρα, άλλους τί λένε και τί έχουν κάνει επιστρέφοντας ως φιλοξενούμενοι (και αλήθεια δεν μιλάω για Έλληνες διεθνείς).
Τελείως μεταξύ μας, ο Μπλατ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει οτιδήποτε και καλό για τον ίδιο θα ήταν να απέχει νωρίτερα από τους πάγκους.
O Καβαλιερατος λέει ότι θα μείνει ο Πιτερς. Εντύπωση μου κάνει. Βέβαια, η ποιότητα του είναι αδιαμφισβητητη.
kite26 (28-06-23)
Ναι, αλλά δεν ξέρω τι έχει στο νου ο κόουτς, 2 ελαφριά 4 με σουτ, ή ένα βαρύ και ένα ελαφρύτερο; Πιθανόν αν φύγει ο Σάσα να επιχειρήσει να πάει σε κάτι διαφορετικό. Όμως αυτό εξαρτάται και από τον αντικαταστάτη. Αν είναι ο Μιροτιτς ή κάποιος άλλος και τι μπορεί να δώσει. Τουλάχιστον από τον Πίτερς ξέρεις τι να περιμένεις και τι όχι. Εγώ τον θέλω πάντως. Επαναλαμβάνω, στο φάιναλ φορ μπορούσε να γίνει παίκτης κλειδί, έπρεπε ο κόουτς να τον εμπιστευτεί.
Ιδέα: Εφόσον πήγαμε σε δίδυμο δεινοσαύρων στο πέντε βλέπω χλωμό το σενάριο με βαρύ τεσσαρι τύπου Αντιτς. Αλλιώς, χάνουμε σε ταχύτητα.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
chainsaw (28-06-23)
chainsaw (28-06-23)
Βέβαια μόλις έμαθα ότι ο Πάντερ ανανέωσε με Παρτιζάν! Χαχα, ρε χουνέρι που τους έκανε ο Μίροτιτς!
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Bookmarks