Ο Ζιουβανι10 εχει δικιο,δε θα ανοιξει κανεις θεμα για τη φετινη σεζον στην πορτοκαλι σπυριαρα μπαλα;;;;
Οι λέουρες περιμένουν τη ροζαλία, τι να πρωτοκάνουν και τα στραβάδια![]()
Ο Ζιουβανι10 εχει δικιο,δε θα ανοιξει κανεις θεμα για τη φετινη σεζον στην πορτοκαλι σπυριαρα μπαλα;;;;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (30-09-22), john syggel (30-09-22)
Κάποιος Μπολομπόι μόλις ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Δεν τον ξέρω τον παίκτη αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας βγει.
Αφου δεν ανοιξαμε ποτε θεμα για τις φετινες μεταγραφες,το γραφω στις περσινες.Ο Φουρνιε μενει εκτος απο τους Νικς.Αυτος δεν ειναι που ειπε οτι θα ερχοταν Ευρωπη για τον Ολυμπιακο;Να η ευκαιρια!
drizzt (16-11-22), Faithful (16-11-22), giovanni#10 (16-11-22)
Ο Ιταλός Ματέο Αντρεάνι, επιβεβαιώνει Ισπανικό ρεπορτάζ, που γράφει οτι ο Φακούντο Καμπάτσο έχει πρόταση απ' τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει προταθεί δύο φορές τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό και τον προτιμάει απ' τον Ερ. Αστέρα και με λιγότερα χρήματα. Η Ρεάλ επισήμως ενημέρωσε οτι δεν ματσάρει την προσφορά καμίας ομάδας.
ΥΓ. Εμένα μαλακίες μου φαίνονται αυτά. Δε χωράει κι άλλο γκαρντ στην ομάδα. Εδώ δε φτάνουν τώρα τα λεπτά...
chainsaw (17-12-22)
Ακομα δεν εχουμε ανοιξει θεμα για τις φετινες μεταγραφες.Θα ανοιξουμε του χρονου;
Ο Μπλακ έχει τετράμηνο συμβόλαιο, ο Κώστας έμεινε ελεύθερος από τους Μπουλς. Δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι, λογικά θα ανανεώσουμε τον πρώτο και ο δεύτερος θα πάει Φενέρ ή μπορεί και κανέναν Αστέρα τώρα που άνοιξε η κάνουλα.
drizzt (17-12-22)
Τα ρεπορτάζ το ίδιο λένε θα ανανεωθεί του Ταρίκ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κωστακης, ένας μέτριος αμπαλακος ψηλός που το καλοκαίρι το έπαιξε δύσκολος.
κατέληξε να παει για λίγο στη θυγατρική των Μπουλς και τωρα τον σουταραν.
Ο μόνος που είχε μυαλό σ αυτή την οικογένεια ήταν ο Γιαννης. οι υπόλοιποι πετάνε στα σύννεφα.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (17-12-22)
john syggel (17-12-22)
Ουσιαστικά και αυτό είναι το concept όλης της προσπάθειας που έκανε: Να πάει ο Γιάννης στην Αμερική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (17-12-22)
Ε όχι κ παιχταράς ο Κωστακης
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας αλλάξουμε τον τίτλο να τα λέμε γενικά γιατί για κάθε χρονιά δεν το βλέπω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Νομίζω ότι είναι πιο βιώσιμο...
Ο Τάιλερ θα περιμένει προτάαεις -λέει- για δεκαήμερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Δεν πιστεύω να βρει ούτε μονοήμερο αλλά το κάνει για να μεγαλώσει τον θόρυβο γύρω από το όνομά του. Μας τα έπρηξε πέρσι, θα μας τα πρήξει και φέτος ο συνταξιούχος.
drizzt (02-01-23)
Εννιάημερο να του κάνουν...
drizzt (02-01-23)
Bookmarks