Ρε, τί σου είπα; Ένα - ένα θα τα ξεφουρνίζουμε, γιατί θα τους χάσουμε τους μίσους, που είναι και στην ηλικία του πιλότου...
Μην θεωρείτε ούτε τον Ντόρσει ούτε τον Σάσα δεδομένους για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.
Ρε, τί σου είπα; Ένα - ένα θα τα ξεφουρνίζουμε, γιατί θα τους χάσουμε τους μίσους, που είναι και στην ηλικία του πιλότου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (19-06-24)
maniak7 (19-06-24)
voskos_7 (19-06-24)
Ναι όντως και δεν οφείλεται στο τελευταίο ότι εγώ δεν έχω πίεση...
Έχει και ο Μήτρου Λονγκ αδερφό, θα έρθει και ο Χαραλαμπόπουλος πίσω...
Ντόρσεϊ έχει κλείσει.
Σάσα, λεπτομέρειες για να σπάσει ο ένας χρόνος που απομένει στο συμβόλαιο του και να έρθει
Ο Μεγάλος στόχος από το ΝΒΑ, απ' όπου θα γίνει μεταγραφή ουσίας ΚΑΙ γοήτρου είναι ο Φουρνιέ.
Πιθανώς να έρθει και κάποιος Έλληνας, αλλά αυτό ΔΕΝ μας καίει, αν έρθουν οι δύο πρώτοι.
(Ο Έβανς, παίζει να έρθει, παρότι σακάτης, με το μισό συμβόλαιο, για τον πρώτο χρόνο. (800.000)
Για να δούμε, αν παραμένω sharp...
Είδες ρε συνδεσμίτη πώς τα φέρνουν με τρόπο; Τϊ να του πώ τώρα του σκηνοθέτη, πείτε μου;;;
Σας τα έγραψε ωραία και όποιος το'πιασε - το'πιασε...
Είναι πολύ καλό που ξέρεις την μία μεταγραφή του βάζελου τον Οκτώβριο, αλλά δεν είναι και πολύ καλό που το μοιράζεσαι μαζί μας...
giovanni#10 (19-06-24)
dimitris67 (19-06-24), Faithful (19-06-24)
Ναι αλλά τώρα θα του αρέσει...
Ρε Δημήτρη αφού τα πετυχαινεις μπορείς να μας πεις αύριο ότι έχει κλείσει ο KPJ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πώς δεν μπορεί; Από τότε που το είπε, ούτε μισή αναφορά στο ρεπορτάζ, από το οποίο έχουν παρελάσει όλοι οι απίθανοι...
Όντως. Έκανα απλήρωτες υπερωρίες, για αυτήν την μεταγραφή, αλλά είχα υποστηρίζει από έναν οργανισμό που μπορεί και πληρώνει 120 εκ. στο euro jackpot και απασχολεί 35000 χιλ. εργαζόμενους, οργανώνοντας όλα τα τυχερά παιχνίδια στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη.
Τώρα, έχω μόνο τους παλιούς συναδέλφους, όσους ακόμα δεν βγήκαν στην σύνταξη, οι οποίοι ναι μεν αλλά, να τους σπάω τα παπάρια με τον Ολυμπιακό...
chainsaw (19-06-24)
Όχι Δημήτρη. Ο παίκτης δεν είναι σε ομάδα που λαμβάνει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ ή στο ΝΒΑ. Από φέτος, πχ. δεν θα έχω πληροφορίες για τη Βαλένθια ή αυτές θα είναι πολύ λιγότερες. Και ο Ριέρα, αν δεν ήταν από τη Λίβερπουλ, δεν θα μας απασχολούσε τόσο... (Έχουμε άριστη πληροφόρηση στο snooker... Παίζεται πολύ ακόμα και στην Κίνα.)
Ύστερα σας κάνει εντύπωση που περνάω τον πιλότο πριονοκορδέλα: Όλους σαν τα μούτρα τους τους έκανε...
Πληροφορίες από μέσα, δεν έχουν ούτε αυτοί που είναι μέσα, αυτές τις ημέρες, μην πω και ο Μπαρτζώκας δεν ξεκίνησε να ψάχνεται...
Bookmarks