Α μπράβο , αυτός !
Ε σκατα τότε. Μου άρεσε!
Α μπράβο , αυτός !
Ε σκατα τότε. Μου άρεσε!
drizzt (07-07-22), john syggel (07-07-22)
Έχουμε τον Γουοκαπ που παίζει καλή άμυνα. Παίχτη που να σκοράρει θέλουμε πιο πολύ
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μας πρηξανε τα παπαρια με αυτη την συνταξη του nba![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
jorge96 (07-07-22)
Πήραμε κάνααν παίχτη
Faithful (07-07-22), giovanni#10 (07-07-22), jorge96 (07-07-22), voskos_7 (08-07-22)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ε αμα παιρνεις τοσα Μ σε ολη σου την καριερα και δεν θες να πας να κατακτησεις τιτλους να γραψεις το ονομα σου στην ιστορια και προτιμας να εισαι ψυχαρα στον παγκο (δεν εχει καν δικαιωμα να παιξει στα πλει οφ στο συμβολαιο του) για να παρεις 90 χιλιαρικα το χρονο για να μην χρεωκοπήσεις ενω δεν ξερεις τι εχεις βγαλει τι να πω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ανακοινώθηκε και ο Κανααν
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jorge96 (08-07-22)
Αυτος ο Κανααν μονο εμενα μου φαινεται 45αρης,ρε παιδια;;;![]()
jorge96 (08-07-22)
Μπορεί και να ναι που ξέρεις...
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (08-07-22), john syggel (08-07-22)
Με Πίτερς και Κώστα ( προτρέχω αλλά πιστεύω θα ανακοινωθούν σύντομα) πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι.
Ναι αν δεν φυγει ο Βεζενκοφ, φαινεται οτι θα ειμαστε πιο δυνατοι απο περσι.Ακομη μια χρονια που περιμενω με ανυπομονησια, σε αντιθεση με καποιο αλλο αθλημα.
Απο την αλλη η Euroleague θα ειναι πολυ πιο δυσκολη την νεα χρονια. Υπαρχουν αρκετες ομαδες με μεγαλο πορτοφολι που εχουν κανει ηδη σημαντικες κινησεις. Ανεβαζουν τα μπατζετ οποτε αναγκαζουν και εμας να το ανεβασουμε αν θελουμε να ακολουθησουμε.
zionikos (20-07-22)
Θα έλεγα να φέρουμε Καλάθη για να είμαστε πιο πλήρεις αλλά προτιμώ ένα τέτοιο συμβόλαιο να δωθεί τον επόμενο χρόνο στον Μήτογλου (εξαρτάται βέβαια και τι τιμωρία θα φάει) γιατί τότε βλέπω να φεύγει ο Βεζένκοφ.
Από αυτούς που βλέπω ότι παίρνουν Ισπανοί, Ιταλοί, Τούρκοι, θα 'μαστε το κοριτσάκι με τα σπίρτα του χρόνου στην Ευρωλίγκα.
Όχι δεν το πίστευα, αλλά βλέπω ότι ενισχύονται με παιχταραδες όλοι φέτος. Ιδίως η Μπαρτσελόνα, αλλά βλέπω και τις Ιταλικές πολύ δυνατες
Κάθε χρόνο κάνουν δυνατές μεταγραφές οι μεγάλοι. Η εικόνα στο γήπεδο όμως διαφέρει. Είδαμε πέρυσι μια Μπαρτσελονα που μετά τον τραυματισμό του Χιγκινς, ήταν δυσλειτουργικη στην περιφέρεια.
Η διαφορά με περυσι βέβαια είναι ότι φαίνεται να ανεβαίνουν και η Μακαμπι με την Φενερ. Ο Κατας και ο Μπλάτ ως σύμβουλος φαίνεται ότι θα κάνουν καλή δουλειά στο Ισραήλ.
Επιπλεον υπάρχουν η Βιρτους και η Παρτιζαν λίγο πιο πίσω. Σίγουρα δε θα είναι σακοι του μποξ. Από την άλλη θα λείψουν η Τσκαα και η Ζενιτ. Το επίπεδο από την 4η θέση της κατάταξης και κάτω ήταν αρκετά πεσμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Να δούμε αν θα αναπληρωθεί το κενό επάξια.
Εντωμεταξυ ο Ταιλερ θα υπογραψει two-way συμβολαιο στο nba.Που σημαινει οτι θα μοιραζει τα παιχνιδια του στο nba και τη g-league.Πεφτει πολυ χαμηλα για τη συνταξουλα του δημοσιου...![]()
Bookmarks