Gtakis (17-06-21)
Τι κλάση ο Ντε Μπρένε...
Gtakis (17-06-21)
Josimar (17-06-21)
O Blind της Ολλανδίας λένε παίζει με βηματοδότη. Το ίδιο θα γίνει και με Έρικσεν. Έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα η ιατρική; Τι να πω, μπράβο.
Ναι αλλά ο Blind δεν νομίζω να είχε περάσει τόσο σοβαρό επεισόδιο όπως ο Έριξεν που έφτασε μια ανάσα από τον Άδη....μακάρι να είναι εφικτό και να ξαναπαίξει ο άνθρωπος....
Send from my S20+ using Tapatalk
Γουέμπλευ, βροχή, Αγγλία, Σκωτία.![]()
Aυτόν τον Καρπετόπουλο τι τον έχουν βάλει να σχολιάζει; Από ποδόσφαιρό δε ξέρει, μιλάει σα κυρά Κατίνα για τα προσωπικά των παικτών.50 χρόνια πίσω. Έλεος μου έρχεται να κλείσω φωνή.
pirateeeeeee (19-06-21), Rena (19-06-21)
estai (18-06-21)
Ωραίος αυτός ο Ίσακ. Δε τον είχα ξαναδεί. Τούρμπο.
pirateeeeeee (19-06-21)
Εγώ πάντως γουστάρω σχόλιο από καρπετ. Έχει πάντα ένα ψιλοειρωνικο τόνο όντως αλλά φαντάζομαι απλά τον έχω συνηθίσει και δε με ενοχλεί μετά από 20 χρόνια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (19-06-21)
giovanni#10 (19-06-21), iakov7 (19-06-21)
Ο Καρπετοπουλος, την ωρα που το ματς θα εχει παρει φωτια, θα σου πει για τη γιαγια του ενος παικτη που δουλευε στα χωραφια, για τον αλλο που χορευει, γραφει τραγουδια και λεει ωραια ανεκδοτα, μια ιστορια απο το Μανχαταν πριν 30 χρονια και το ποσο ωραια και ευγλωττα ονοματα εχουν οσοι Σκωτσεζοι δεν ξεκινανε απο Μακ.
Παπαρολογιες δηλαδη.
Rena (19-06-21)
Ζέσταμα με Ουγγαρία-Γαλλία στις 16:00 και ακολουθούν 2 ματς "ο θάνατός σου η ζωή μου". Πορτογαλία-Γερμανία στις 19:00 και Ισπανία-Πολωνία στις 22:00.
Οι Πορτογάλοι κέρδισαν το πρώτο ματς, με ένα Χ θα είναι πολύ ευχαριστημένοι. Οι υπόλοιποι όλοι καίγονται για τη νίκη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γκολ η Ουγγαρία, μουαχαχαχα!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ωρε τι γίνεται, τι πάθανε τα γαλοπούλια!
Πολύ καλοί και ψυχωμένοι οι Ούγγροι, θυμίζουν Ελλάδα 2004. Με την Πορτογαλία ήταν μαγική εικόνα η ήττα τους. Δεν νομίζω ότι μπορούν να πετύχουν κάτι όμως, θέλουν μόνο νίκη με τους Γερμανούς, αν έπαιρναν Χ κι απ' τους Πορτογάλους τότε θα ήταν διαφορετικά. Για τους Γάλλους μικρό το κακό, περασμένοι είναι με 4 βαθμούς στη χειρότερη.
Άλλο ένα γκολ που ακυρώνεται χωρίς λόγο, αυτό των Γερμανών στο 4'. Κάπου έχει χάσει την ουσία του το ποδόσφαιρο, σε λίγο θα παίζουν virtual παίχτες και θα τσεκάρεται η κάθε φάση με VAR.
Bookmarks