Διαστημική παιχτούρα ο Καντέ, απίστευτο χαφ.
Αυτογκόλ γυροβολιά. Ας μπει άλλο ένα τώρα, να πάμε ταμείο.
Διαστημική παιχτούρα ο Καντέ, απίστευτο χαφ.
pirateeeeeee (16-06-21)
Καλός στόπερ ο Ρούντιγκερ αλλά μέγας πουσταράς. Ο ίδιος σακάτεψε και τον Ντε Μπρόινε και τον άφησε εκτός τελικού και μισού Euro.
Μη "διαβάζετε" πολλά στα πρώτα ματς, το στοίχημα για όλους είναι να περάσουν τους ομίλους, μετά είναι ένα-ένα ματς και όλα γίνονται.
Βασικά το λέω για τη Γερμανία κυρίως, αν έχεις φανέλα μετά σε νοκ άουτ πάντα έχεις ελπίδες.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Η bet365 μου έδωσε cash out το όβερ 1,5 αν και το γκολ ακυρώθηκε. Καλή φάση, και δεν έχω ιδέα γιατί.
Τα κάνουν αυτά καμιά φορά αν δεν πρόκειται να τους στοιχίσει παρά πολύ, αύριο θα το διαφημίσουν φαντάζομαι στα αθλητικά σάιτ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Josimar (15-06-21)
drizzt (15-06-21)
η Γερμανία είχε πολύ σπρώξιμο από τον διαιτητή σήμερα
panahs7 (15-06-21)
Josimar (15-06-21)
Συνεχίζεται το πανηγύρι του ΑΝΤ1. Ο Κάρπετ έφερε μπύρες στο στούντιο. Εν τω μεταξύ απαγορεύεται αλκοόλ στην τηλεόραση για κάτω των 18 και η εκπομπή έχει σήμανση άνω των 8.![]()
εχουν περασει σε γραφικοτητα και την σαντορινη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε αυτοί μας δουλεύουν, ο Μπέιλ βούτηξε καθαρά και έδωσε πέναλτι.
Και μέσα στην έδρα τους και με χαμηλότερης δυναμικής ομάδα και κατάφεραν και αποκλείστηκαν πανηγυρικά οι Τούρκοι
οι Ουαλοί έχασαν πέναλτυ και ενα σωρό ευκαιρίες αλλά κέρδισαν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ποιος να το 'λεγε ότι η Ιταλία θα ήταν από τις ελάχιστες επιθετικά ελκυστικές ομάδες του Euro.
differance (16-06-21), giovanni#10 (16-06-21), Gtakis (17-06-21)
3 τελικές στο τέρμα, η μία γκολ για τους Δανούς, μέσα σε 5 λεπτά! Λάθος ομάδα είναι επηρεασμένη μάλλον.
Ή οι Βέλγοι μπήκαν χαλαροί, θα δείξει η συνέχεια. Γεμάτο γήπεδο, ωραία μπάλα, όλα καλά (για την περιγραφή του αγώνα αφήνω τα σχόλια σε σένα Πάνο)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (17-06-21)
Όντως πολύ μουδιασμένοι οι Βέλγοι,λογικά στο 2ο θα δούμε διαφορετικό ματς,όπως και να έχει ωραίο παιχνιδάκι να παρακολουθήσεις...
Send from my S20+ using Tapatalk
εκρυψαν την μπαλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks