"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Kαι αντίστοιχου επιπέδου επιθετικούς έχουν αμφότερες οι ομάδες. Αν δε μπει αυτογκολ δε βλέπω να ανοίγει το σκορ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η Σουηδία πολύ χειρότερη ομάδα από τον Αστέρα.
Ρε Μάρκους το ήθελες και το έχασες αυτό?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Lol, Μπεργκ.
και ερχεται οβερ λεει στο τελος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
drizzt (15-06-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-21)
Τι χάνουν τα Ισπανά ρε.
differance (15-06-21)
πολυ κουβας σημερα.
—John Lennon
giovanni#10 (15-06-21)
Αυτός ο Κουάισον της Σουηδίας μπροστά, είναι αυτός που έλεγαν ότι θέλουμε. Καλό παικτάκι φάνηκε, αλλά τώρα με το Euro αν κάνει καλές εμφανίσεις, πέταξε το πουλάκι.
Ωραία ματσάκια έχει σήμερα το πρόγραμμα, θεωρητικά τουλάχιστον, θα δούμε και στην πράξη τι θα γίνει![]()
100% πληρότητα σε γήπεδο έχουμε να δούμε εδώ και πολύ καιρό. Άντε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-06-21), panahs7 (15-06-21), pirateeeeeee (15-06-21), sabar77 (17-06-21)
Υπάρχει έστω ένας που να θεωρεί ικανό τον Σάντος να βγάλει τον Κριστιάνο; Όταν ένας προπονητής είναι αναγκασμένος να λειτουργεί έτσι, τότε δεν πρόκειται να πάει μακριά η ομάδα του. Το '16 κοιμήθηκε ο Θεός και το πήραν με 5 ισοπαλίες και 1 νίκη. Η Ελλάδα έκανε τις 3πλάσιες το 2004.
-- edit --
Δεν πρόλαβα να το γράψω, 1-0 οι Πορδογάλοι.
-- edit 2 --
2-0. Τους έκαψα τους Ούγγρους.Και δεν παίζει κι ο γίγαντας ο Νέμεθ να το γυρίσει.
Κρίμα να μην είμαι στο γήπεδο να παρηγορήσω τις Ουγγαρέζες, να μοιράσω χαρτομάντηλα.
panahs7 (15-06-21)
panahs7 (15-06-21)
Τα σιχάματα του ΑΝΤ1 προσπαθούν απεγνωσμένα να μας πείσουν ότι παρακολουθούμε ένα φανταστικό, εκπληκτικό, μοναδικό, εντυπωσιακό Euro. Έξελεντ, μάρβελους, φάμπουλους. Δις ιζ ε γκουρούνι. Χελόου γκουρούνι.
Δεν μπορώ να δω πως αυτή η Γερμανία μπορεί να γλυτώσει την τεσσάρα από αυτήν τη Γαλλία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks