Όχι, δεν το δείχνει. Δείχνει κάτι ξέκολα και λογικά τον επόμενο αγώνα στις 22:00
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τα είδα κι εγώ τα ξέκωλα. Πολύ ωραία ήταν. Στο θέμα με τον Έρικσεν τώρα, ευτυχώς μάλλον είναι καλά. Αγχωθήκαμε σχεδόν λες και ήταν δικός μας άνθρωπος. Τρομακτικό.
Τι λένε ρε, τι γκολ μέτρησαν;;; Ο αμυντικός δεν αλλάζει την πορεία της μπάλας.
captain-cook (12-06-21)
Όλα καλά με τον Έρικσεν, ο ίδιος μίλησε με τους συμπαίκτες του με βιντεοκλήση απ' το νοσοκομείο και γι' αυτό συνεχίστηκε το παιχνίδι. Μεγάλη νίκη των πρωτάρηδων Φινλανδών με 0-1.
differance (12-06-21)
Παιδιά το έβλεπα λάιβ και έπαθα σοκ.....το κεφάλι μου ακόμα να περάσει..... πραγματικά χάρηκα λες και ήταν δικός μου άνθρωπος όταν έμαθα ότι συνήλθε.....και φυσικά τραγικοί στον Αντ1 και λόγω του ότι έπαιζαν την φάση συνεχώς αλλά και για το γεγονός ότι προσπαθούσαν να κάνουν διάγνωση ντε και καλά από το στούντιο... Τέλος καλό όλα καλά αλλά πραγματικά κάτι πρέπει να γίνει με όλο αυτό τον κανιβαλισμό του αθλήματος,οι παίχτες δεν παύουν να είναι άνθρωποι, τρωτοί και όχι μηχανές ζητώντας τους να παίζουν 60-70 ματς στην σαιζόν χωρίς σταματημό και σε υψηλό επίπεδο.....
Send from my S20+ using Tapatalk
Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση τα πολλά παιχνίδια στην περίπτωση του Έρικσεν, 26/38 παιχνίδια έπαιξε φέτος στην Σέριε Α, με Μ.Ο. 53 λεπτά και είναι 29 χρονών. Επίσης, ένας γιατρός που έβγαλαν στον ΑΝΤ1 είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα η αιτία σε τέτοιες περιπτώσεις (μπορεί να είναι πχ χαμηλή πίεση) κι ότι με τα μέσα που έχουν πλέον οι γιατροί, είναι αρκετά πιθανό να επαναφέρουν κάποιον που σταματά η καρδιά του. Ο οποίος αργότερα θα εξεταστεί προσεκτικά να δουν τι προκάλεσε το συμβάν. Πιο επικίνδυνος είναι ο εγκέφαλος, που δεν πρέπει να μείνει ώρα χωρίς οξυγόνο.
voskos_7 (13-06-21)
Αν και δεν είχα σκοπό να παρακολουθήσω το παιχνίδι και δε το έβλεπα, μόλις κατάλαβα από οθόνη σε άλλο μαγαζί ότι κάτι γίνεται έψαξα μέσω κινητού να δω τί έγινε και μου γάμησε το απόγευμα. Πολλά μπράβο στον Κιάερ αρχικά για όλη την αντίδρασή του σε ό,τι αφορά τις πρώτες βοήθειες και το συντονισμό της ομάδας του ώστε να προστατευτεί εκτός από την υγεία και η εικόνα του συμπαίκτη του, ενώ παράλληλα βρήκε την ψυχραιμία να ασχοληθεί με τη σύζυγό του παίκτη. Συγχαρητήρια σε όλους τους Δανούς αλλά και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο γήπεδο, μηδενός άλλου εξαιρουμένου, πλην των εργαζομένων στα ΜΜΕ οι οποίοι δε μπορούν να ξεφύγουν από τις καταβολές τους και επέδειξαν για άλλη μία φορά υπερβάλλοντα ζήλο στην τυμβωρυχία. Κρίμα που δε τους έκατσε κάτι τόσο θεαματικό, αλλά συμβιβάστηκαν με την κάλυψη εικόνων πολιτισμού από μέρους όλων των υπολοίπων...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εύλογη απορία που διάβασα στα social, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων τα ματς γίνονται την ίδια ώρα, που θα δείχνει το 2ο παιχνίδι ο ΑΝΤ1;; Λογικά θα διαλέγουν το πιο "ενδιαφέρον" και το άλλο θα το πάνε κονσέρβα αμέσως μετά. Μεγαλεία.
Πολλά θες εσύ. Σιγά να μην πληρώσουνε για 2 ρολόγια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panahs7 (13-06-21)
panahs7 (13-06-21)
το μακεδονια τβ είναι ο αντ2. Πως γίνεται τώρα αυτό σε ένα κράτος "δικαίου" είναι αλλού παπά ευαγγέλιο...
ελπίζω τουλάχιστον να μην κόψουν μεν και δεν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
giovanni#10 (13-06-21), panahs7 (13-06-21)
Στην τηλεόραση, έχουν ομάδες Β εδώ και πολύ καιρό...
drizzt (13-06-21), pirateeeeeee (13-06-21)
Μεν και δεν με ανάλυση 360p. Μόνο αν έχεις 14ρα τηλεόραση αντέχεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Σκάι είναι κάτι σε ΝΠΣ Βόλος: Αδιαφανή ιδιοκτησιακή σχέση και σωρεία δανεισμών για να καλυφθούν τα αγωνιστικά κενά.
drizzt (13-06-21)
It's coming home. Άντε μήπως βγω από τον κουβά σήμερα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Mε αυτά που χάνει ο Κέιν δεν είναι βέβαιο...
drizzt (13-06-21)
differance (13-06-21)
Bookmarks