Δε με χαλάει η έλλειψη του ρολογιού, ίσα ίσα μου θύμισε παλιές καλές εποχές. Εξαιρετική η Σκουάντρα Ατζούρα, δηλώνει "παρόν" με το καλημέρα.
Φουλ ημέρα αύριο με 3 ματς και πολλά γκολ ελπίζω!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ένας τυπάς προέβλεψε το σκορ, αλλά και τους σκόρερς 14 ώρες πριν!
![]()
Εννοείς πρόβλεψε το αυτογκόλ? Κοίτα να δεις...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panahs7 (12-06-21)
τρεις αγώνες σήμερα. σε λίγο αρχίζει ουαλία-ελβετία
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
giovanni#10 (12-06-21)
Από γνωστό αθλητοσάιτ:
"Η συγκεκριμένη υπηρεσία με την οποία συνεργάζεται η UEFA κοστίζει επιπλέον χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά των δικαιωμάτων του τουρνουά."
Στέρεψαν τα λεφτά, τα δώσαμε για την υπερπαραγωγή της φάρμας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (12-06-21)
Φαίνεται για σήμερα δανείστηκαν![]()
Τι έπαθε ο Δανός βρε παιδιά?? Έπεσε κάτω και τέζα
Βλέπω Δανία - Φινλανδία και έχω βαρεθεί τη ζωή μου. Πότε να ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα να δούμε λίγο μπαλίτσα...
Ενώ έγραφα το παραπάνω μήνυμα ο Έρικσεν έχει πέσει αναίσθητος, δεν ξέρω γιατί, και ακόμη δεν έχει σηκωθεί!
Όχι ρε παιδιά.....τι τραγικό είναι αυτό που συμβαίνει;
Ο Έριξεν μάλλον δεν θα τα καταφέρει....
Πωωωωωω με εχει σφίξει το στομάχι
Send from my S20+ using Tapatalk
Πρώτες πληροφορίες λένε ότι συνήλθε.
Είναι στο νοσοκομείο, σε σταθερή κατάσταση.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (12-06-21)
Αρχίδια κοράκια αρδ το έβγαλαν το συμπέρασμα ότι πέθανε μέσα σε 5 λεπτά. Δεν το βούλωναν λίγο στην μετάδοση να περιμένουν "τώρα αυτό δεν είναι καλό σημάδι", "τώρα το άλλο δείχνει ότι πέθανε", "ας μην προτρέχουμε καλύτερα, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα". Άντε γαμηθείτε ρε μουνόπανα!
panahs7 (12-06-21)
Σωτήρια η αντίδραση του Φινλανδού που βρέθηκε μπροστά στην κατάρρευση, του διαιτητή και του ιατρικού τιμ που έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά από ό,τι φαίνεται. Πολλά πολλά μπράβο.
Και σε 5' θα συνεχιστεί ο αγώνας.
Bookmarks