drizzt (17-03-21)
Σε διπλο ταμπλο την Πεμπτη απο την μια ποδοσφαιρο κι απο την αλλη μπασκετ...!!! Πολλα mission impossible μαζευτηκαν...!!! Την Πεμπτην στις 21:30 παιζουμε λοιπον εκτος εδρας με τους βερολινεζους της αλμπα...!!! Το στοιχημα ειναι, θα καταφερουμε να συνεχισουμε τις καλες εμφανισεις και να παρουμε οτι καλυτερο μπορουμε απο τον συγκεκριμενο αγωνα η θα οπισθοδρομησουμε με μια συντριβη στυλ μπασκονια?
Ο αγωνας απο Novasports 2 στις 21:30!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ttg_red : 18-03-21 στις 13:36
drizzt (17-03-21)
Συντριβη βεβαιως.
drizzt (17-03-21)
3 ποστ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (17-03-21)
Κερδίσαμε ρε. Είδα λίγο από το ματς, απαράδεκτοι στα τελευταία λεπτά, τρομερός Σάσα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (19-03-21)
Πέντε ποστς. Να το αφήσω?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δε βαριέσαι; Αν κάτσει τρεις ημέρες έξω θα γίνει 4 έτσι κι αλλιώς...
6 ποστ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
7 πουστ.
Αν δεν ειχαμε την φοβερη ευστοχια στα τριποντα, παλι θα χαναμε απο το πουθενα. Τραγικος Σπανουλης παλι. Με το στανιο να παιξει σε ολο το 4ο δεκαλεπτο. Οπως και να το κανουμε, αυτο που βλεπουμε εχει διαφορά απο το να κλεισει την καριερα του με αξιοπρεπεια. Ισως φταιω εγω, αλλα δε νομιζω οτι αξιοπρεπεια σημαινει να τελειωνει σχεδον ολα τα ματς στο παρκε. Η πλακα ειναι οτι οταν εκανε το σερι η Αλμπα και επρεπε να βγει καποιος, ωστε να μπει ο Μακκισικ, ο κοουτς επελεξε τον Λαρεντζακη. Τραγελαφος απλα.
Για να μην ψαχουμε δικαιολογιες, δεν συμβαινει μονο στα τελευταια ματς οπου εχουμε αποκλειστει. Συμβαινει ολη τη σεζον. Βασικα, συμβαινει κυριως απο το ματς με την Αρμανι και υστερα, τοτε που ο αρχηγος εκανε μουτρακια στον παγκο...
Απο κει και περα εχει ενδιαφερον οτι οι Χαρισον και Τζενκινς δεν χρησιμοποιηθηκαν καθολου στο δευτερο ημιχρονο. Φαινεται οτι παμε στα τελευταια ματς αποκλειστικα με οσους παικτες υπολογιζονται για του χρονου. Μεσα σε αυτους θα ειναι λογικα και ο Ζαν Σαρλ. Σωστα κατ'εμε.
drizzt (19-03-21)
Είναι μια φάση εκεί που ζυγώνουν οι γερμανοί πολύ στο σκορ και πετάει μια αψυχολόγητη χειροβομβίδα χωρίς καμία λογική και καμία πιθανότητα ο σπαν. Τον έβρισα. Έχω αηδιάσει φέτος με αυτό το πράγμα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ναι αλλα στο προηγούμενο ματς ο Σπαν έβαλε 14π ε να τα λέμε κι αυτα
Πω ρε και λένε να ανανεώσει... τραγωδία
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (19-03-21)
Bookmarks