Φαμπιάνο, Ρομπέρτο, Κριτσιουκ για τέρμα και για φερχατ της Νιμ γράφει ο πρωταθλητής.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (02-06-21), giovanni#10 (02-06-21), panahs7 (02-06-21)
drizzt (02-06-21), giovanni#10 (02-06-21)
Οι ρεπόρτερ διαβάζουν red dna αποδεδειγμένα εδώ και 9 χρόνια, όταν βγάζαμε πρώτοι ρεπορτάζ. Ο Θεοδόσης ειδικά έγραφε για επίδοξους στόχους δύο με τρεις εβδομάδες πριν τους πάρει χαμπάρι το ρεπορτάζ και τους δούμε στα πρωτοσέλιδα και τις ιστοσελίδες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Τα φαινόμενα πατούν" δε λένε;;;
μεχρι να φυγει για προετοιμασία η ομαδα πιστευω θα θελει και αμυντικο ή τφ![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (03-06-21)
jonk (04-06-21)
Μακράν η καλύτερη επιλογή μέχρι στιγμής. Δεν θέλω να πιστεύω ότι τα εξτρέμ που πάμε να πάρουμε από τους Ατρόμητους της Τουρκίας είναι αληθινά σενάρια.
Νέο όνομα σήμερα ο Ντελ Καστίγιο της Ρεν.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Έλεος. Άμα είναι να ξαναέρθει ο Καστίγιο στα 40, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.
drizzt (03-06-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-06-21), Oberon (04-06-21)
Τούρκος αρδ τουίταρε πως έφτασε επίσημη πρόταση από ολυμπιακό για Ndao.
Σήμερα γράφουν και για Γκρενιέ της Ρεν, μένει ελεύθερος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Δεν κάνει...
Απο Τικινιο και μετα οσοι εχουν ακουστει ειναι πανω κατω ακαταλληλοι οι δεν ταιριαζουν σε οσα λειπουν απ την ομαδα. Τελος παντων, θα δουμε.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
Σήμερα διάβασα στον Νικολακόπουλο τις λέξεις Ολυμπιακός και Τζαβέλλας στην ίδια πρόταση. Κομμένα από μένα τα κλικ για τα επόμενα 3 χρόνια.
drizzt (04-06-21), Gtakis (09-06-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-06-21), maniakos7 (04-06-21), panahs7 (04-06-21), thelastbaron (04-06-21)
Bookmarks