panahs7 (26-05-21)
πρωτάθλημα δεν είναι ο αγωνιστικός χώρος αλλά όλη η αγωνιστική ζωή ενός αθλητή από την ημέρα που ξυπνάει ως την ώρα που κοιμάται. Εμείς βλέπουμε τα 2/24 του αθλητή στην καλύτερη.
ο τρόπος που προπονείται και πως, με ποιον, σε τι συνθήκες και ρυθμούς, με τι ζωή είναι πάρα πολύ σημαντικά πράγματα που λαμβάνει υπόψιν ένας προπονητής. Επίσης από τον αντίποδα το τμήμα σκάουτινγκ θέλει χρήματα δεν είναι άνοιξα την τηλεόραση, ή οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει κάποιος είναι σε τεντωμένο σχοινί ή με λίγο χρόνο.
Εχω δει πολλές φορές κάποιον να αποκλείει ή να μαζεύει κοντά του κάποιον γι αυτούς τους λόγους
και δυστυχώς έτσι όπως τα χουν κάνει όλοι μαζί δεν είμαστε ανάμεσα σε αυτός που κάποιος αθλητής θα κερδίσει το +
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
panahs7 (26-05-21)
Η μεταγραφή του Σουλεμανά στον Άγιαξ προχωρά και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ποσό 15 εκ/ρίων € + μπόνους. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν υπήρχε ποτέ πιθανότητα να έρθει.
Τυχεροι που δεν τον γουσταρε ο μελισσανίδης.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Να δούμε και πώς θα πάει το τάιμινγκ με τις μεταγραφές. Αν κάνουμε 1-2 κινήσεις νωρίς στην προετοιμασία και δεν φύγουν βασικοί πριν τα προκριματικά θα είμαστε καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Josimar : 27-05-21 στις 23:29 Αιτία: ορθογραφία
chainsaw (28-05-21)
giovanni#10 (28-05-21)
Έκλεισε ο Τικίνιο, την Κυριακή έρχεται Ελλάδα για υπογραφές.
Faithful (28-05-21)
140 ματς στην Πόρτο, 65 γκολ 19 ασίστ παίζει να είναι λίγο καλός.
Gtakis (29-05-21)
Εγώ δεν τον ξέρω. Είδα ένα βίντεο, τα μισά γκολ κεφαλιές, δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Gtakis (29-05-21)
Δεν θυμάμαι καθόλου τον παίκτη ούτε εγώ απλά τουλάχιστον έχει γκολ στο βιογραφικό του, συνηθίζαμε να ψωνίζουμε φορ που δεν έχουν για κάποιο περίεργο λόγο.
captain-cook (28-05-21), maniakos7 (29-05-21)
Φίλος παοκτσης που παρακολουθούσε Πόρτο μου είπε πως πρόκειται για παικταρά. Και τα στατιστικά του πολύ καλά. Παίζει κάτι με Αραμπί ή πάμε μόνιμα για 4-4-2 ή 3-5-2;
drizzt (28-05-21)
drizzt (28-05-21), giovanni#10 (28-05-21)
drizzt (28-05-21)
Νομίζω ήταν ευκαιρία (αν βγει), γιατί ήταν Κίνα με συμβόλαιο 8 μύρια και φαληρισε η ομάδα, είχε συνεργαστεί με τον Μαρτίνς πριν την Πόρτο.
Επίσης θα χρειαστεί οπωσδήποτε φορ (έτσι κι αλλιώς χρειαζόταν) γιατί θα λείπουν κοπα Αφρικα οι άλλοι δύο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Θα λείψουν Κόπα Άφρικα οι 2 φορ μας, υπολογίζουμε και το 3-5-2 να το μάθει η ομάδα σωστά από την αρχή (με την ελπίδα να ενισχυθεί και με τους κατάλληλους παίκτες), ενώ ο Αραμπής μπορεί να τραβηχτεί και στα πλάγια αν χρειαστεί σε κάποιο παιχνίδι. Επίσης, του χρόνου μπαίνει στα 35, οπότε ο Τίκι Τάκας έρχεται μεν σαν 2ος, αλλά με την προοπτική να τον διαδεχθεί αργά ή γρήγορα. Καλή κίνηση πιστεύω. Πάμε για 2 κοντοπούτανους εξτρεμ στυλ Ποντένσε τώρα να γίνει χαμός.
Επειδη εκανε πλακα στη Λεωφορο παντως, δε σημαινει οτι ξαφνικα εγινε και εξτρεμ ο LRB...
chainsaw (29-05-21)
Bookmarks