Μόλις ανανέωσε και είναι και 31... Δε νομίζω να μη ξέρετε πού πάει όλο αυτό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για αυτό που τον θέλουμε, δεν είναι στην καλύτερη ηλικία. Ούτε να χτίσεις γύρω του μπορείς, για να τον έχεις σαν κορμό, ούτε φυσικά να τον πουλήσεις πουθενά.
Άσε που ο φετινός Άρης και όλα τα συστατικά του, αποδίδουν μόνο όταν κανείς δεν περιμένει κάτι πολύ συγκεκριμένο από αυτόν: Όπου χρειάστηκε να πάρει αποτέλεσμα, μαλλούγκα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κατι γράφουν για Στεργίου της σεν Γκάλεν. 1.81 στόπερ 19 χρόνων βασικός φέτος. Αλλά αν όντως πιστεύουν τον Μάρκοβιτς για φέτος δε νομίζω αυτό να προχωρήσει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλός ήταν με την ΑΕΚ ο Στεργίου το καλοκαίρι, άδικο το πέναλτι που σφυρίχτηκε σε βάρος του. 19 χρονών και έχει ήδη 2 γεμάτες χρονιές. Φέτος βλέπω σέρνεται η ομάδα του πάντως, 8η σε 10 ομάδες και μόνο 1 βαθμό από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ, ενώ έχει τους λιγότερους βαθμούς το 2021. Δεν βλέπω το λόγο να πάρει το οικονομικό ρίσκο η ομάδα για τέτοιο παίκτη ενώ υπάρχει ο Μάρκοβιτς. Εξάλλου προτιμώ κάποιον έμπειρο που να μπορεί να βοηθήσει στην Ευρώπη, αυτό είναι που κυνηγάμε πλέον.
Σημαντικη η εμπειρια σε ενα στοπερ, αλλα το θεμα ειναι να μπορει να στριψει κιολας. Αλλιως αστο
Σημαντικό και να παίζει όταν χρειάζεται![]()
giovanni#10 (22-04-21)
drizzt (22-04-21)
Στα βιντεάκια του youtube αυτός ο Κάρλος της Σαντα Κλάρα μόνο εξτρέμ δεν παίζει. Δεύτερος φορ ή σεντερ φορ είναι σε όλα τα ματς.
chainsaw (22-04-21)
Α, για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις, ότι ο Σεμέδο είναι στοπερ κλάσης δεν το συζητάω, ίσως ο καλύτερος που έχω δει με την ερυθρόλευκη.
estai (22-04-21)
Δεν ειπα τιποτα για τον Σωκρατη ρε συ. Ο συγκεκριμενος εχει παρουσιαστει αρκετα καλυτερος απο ο,τι περιμενα. Γενικα μιλησα, με αφορμη τον Σιοβα. Υπαρχουν διαφορα επιπεδα ταχυτητας. Αν καποιος παραμενει σε ενα ανεκτο επιεπδο, τοτε μπορει με την εμπειρια του, να ανταπεξερθει. Υπαρχουν ομως αρκετες περιπτωσεις, οπου δεν συμβαινει αυτο. Παιζει ρολο και το σκαρι καθε παικτη και η δουλεια που ριχνει, ολα.
Υ.Γ Οσο για τον Σεμεδο, οντως μεγαλη κλαση, αλλα ειναι αρκετα απροσεκτος ωρες ωρες. Συνολικα ψηφιζω τον Μελμπεργκ ως καλυτερο στοπερ της τελευταιας 20ετιας.
chainsaw (23-04-21)
Πολύς θόρυβος ξανά για Λιβάγια. Η αλήθεια είναι ότι υπό προϋποθέσεις θα ήταν καλούτσικη προσθήκη, αν π.χ. δε ζητήσει μεγάλο συμβόλαιο και εφόσον αποκτηθεί ένας πολύ καλός εξτρέμ (ή δύο).
captain-cook (24-04-21), chainsaw (24-04-21)
captain-cook (24-04-21), drizzt (24-04-21), giovanni#10 (24-04-21)
drizzt (24-04-21)
Bookmarks