voskos_7 (25-03-21)
voskos_7 (25-03-21)
Αυτό εννοούσα και εγώ...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (25-03-21)
Ανανέωση Βαλμπουενά= "μην περιμένετε τίποτα στην Ευρώπη". Μία θέση εξτρέμ κατειλημμένη από τον 39χρονο!!! (με ...αναπληρωματικό του!!! τον χαφ Φορτούνη) και στην άλλη κάποιος που θα πρέπει να ξεπερνάει τα 10 γκολ του Μασούρα.
redbaron (26-03-21)
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με την βούλα ο Αλγκασίμ Μπα. Ο αρχηγός της Κ19 της Γουινέας σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του ανέφερε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους».
«Δεν είναι κρυφό. Είμαι στον Ολυμπιακό. Υπέγραψα συμβόλαιο 5 ετών. Τα πράγματα θα γίνουν επίσημα όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Προς το παρόν είναι το μοναδικό που μπορώ να πω», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο foot224.com.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
drizzt (25-03-21)
Περιμένω scouting report.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Από όσα είδα, είναι αρκετά γρήγορος για την ηλικία του, με μέτρια τεχνική για τη θέση του. Αν δε μάθει να πασάρει και να σουτάρει θα είναι χειρότερος του Ραντζέλοβιτς. Το πού θα δουλέψει όλα αυτά και αν θα πιάσει τόπο η δουλειά του, μένει να το δούμε.
Μπορώ να το δω σαν μεσοπρόθεσμο σχέδιο, αλλά σε καμία περίπτωση για να προσφέρει στο άμεσο μέλλον πέρα από το να πηγαίνει δανεικός σε ομάδες που μας ενδιαφέρουν άλλοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (25-03-21)
Να κάνω και ενώ ένα σκάουτιν ριπόρτ από τη Γρανάδα: Λημνιός και Μπακασέτας είναι τα 2 next big thing του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και πρέπει να κινηθούμε τάχιστα προτού καταλήξουν στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (25-03-21)
Μια χαρά είναι ο Λιβάγια, επειδή η Κούλα δεν ήξερε να τον αξιοποιήσει;; Από όλους αυτούς που έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια, είναι όαση για την επιθετική γραμμή. Αν βρούμε και ακόμα έναν για την άλλη πλευρά, μαζί με Αραμπί θα είναι μπόμπα. Και βάση των υπονοούμενων που πετάει συχνά ο Βερβελές, λογικά θα έρθει.
maniakos7 (26-03-21)
Σήμερα γράφουν για συζητήσεις για Σιόβα. Αυτός μάλιστα, με το καλό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
το φερεφωνο -ο πρωταθλητης- του μαρινακη γραφει για μπαμ με Μούσα και ταιζει σανό του οπαδους του προεδρου.(ειμαστε η ομάδα με τους περισσοτερους προεδρικους οπαδους,η 7 κατα την πλειοψηφία της ειναι η πιο ξεπουλημενη σε προεδρο θυρα απο ολες).
Αν επρεπε να κανουμε το γερο μπαμ φετος στις μεταγραφες αυτο θα ηταν στα εξτρεμ. εκει επρεπε να παρουμε απο το πρωτο ραφι παικτη. φωναζε ολη την χρονια η ομαδα οτι θελει 2 εξτρεμ βαρβατα.
και ο Χοντρομουσιας παει να χτυπησει τον Μουσα για βασικο εξτρεμ. παικτη που επαιζε εδω και 2 χρονια Σαουδικη αραβια και είναι ελευθερος και στα αζητητα απο τον οκτωβριο.
Μυρίζει μέρες της μαρμότας.
πρωτοι στο χωριο με τους ανυπαρκτους και στην ευρωπη να τσιμπαμε τα μυριακια απο την είσοδο στους ομιλους. να λεμε αχ δυσκολη κληρωση παμε για Γιουροπα και μετα ξανα αχ δυσκολη κληρωση ε ομως εχει φτασει την ομαδα ο προεδρας να κερδιζουμε την αρσεναλ 0-1 και να στεναχωριόμαστε. και σε καθε ηττα μας στην ευρωπη να λεμε αν ηταν τα παλια χρόνια θα ειχαμε φαει περισσοτερα.
hang your demons
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
captain-cook (26-03-21), chainsaw (26-03-21), Faithful (26-03-21), giovanni#10 (26-03-21)
Αυτό με τις υποθετικές μεταγραφές που κάνουμε να το κοιτάξετε, θυμίζει το ανέκδοτο με τον γρύλο. Το υπόλοιπο ανάξιο σχολιασμού, από άτομο που μπαίνει μόνο να μας πει για κόκες και ξέπλυμα και να κάνει πολιτική. Το πόσο εμπαθείς και άσχετοι είστε με τα δεδομένα που ισχύουν φαίνεται απ' την πρόταση "να τσιμπάμε τα μυριάκια απ' την είσοδο στους ομίλους" αφού ότι επιβάλει το FFP για τα έξοδα, το κάνει και για τα έσοδα. Αλλά εμείς απτόητοι το ποιηματάκι μας. Δεν θέλουν αυτοί να πετύχουν και να γίνουν ήρωες και θεοί, θα τους μάθει ο redbaron από ένα φόρουμ.
Η συγκεκριμένη μπορεί να μην είναι και τόσο υποθετική, καθώς έχει πολλά στοιχεία από αυτά που μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Απλά, για εμένα είναι και πολύ νωρίς να ξέρουμε τί θα γίνει, ειδικά για μία περίπτωση σαν αυτή που θα μπορούσε να είναι εδώ για να δοκιμαστεί (με τη μορφή του "κάνω προπονήσεις") και τη στιγμή που δε ξέρουμε τί γίνεται με τον Μπρούμα, ώστε να ξεκινήσουμε από αυτόν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτό είναι το μέτριο από τα τρία πιθανά σενάρια: Το καλό είναι να μη μείνει ούτε ο Μπρούμα και να έρθουν δύο γεροί.
Δε νομίζω να χρειάζεται να γράψω το άλλο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και πραγματική να είναι, κανείς δεν τον ξέρει τον παίκτη. Τα ίδια θα έλεγαν και για τον Τουρέ ας πούμε, δεν είναι το όνομα, απλά πρέπει να κράξουμε ακόμα και για μεταγραφή που δεν έχει γίνει. Εδώ τον Παπασταθόπουλο που τον ξέραμε σαν ανοιχτό βιβλίο κράζαμε και πάμε για ομαδικές κωλοτούμπες.
Sumfwna me ta arthra pou eidan to fws ths dimosiotitas prosfata.
Den tha uparxei FFP apo to 2022.
Na dw ti tha lete oloi oi opadoi to xontrou tote. Dioti kai dixws FFP, 100% o xontros lefta den tha dinei kai tha ta vazei tzepi.
Exete mpoliko xrono mprosta sas na skefteite dikaiologies
Bookmarks