Αυτα δεν ειναι δηλαδη μαλακίες των αρδ που πρεπει να σταματήουμε να τις παίρνουμε στα σοβαρά:::
drizzt (11-06-21), giovanni#10 (11-06-21), maniakos7 (11-06-21)
Έχει ακουστεί εδώ και πολύ καιρό πως ο Μανωλάς θα ήθελε να επιστρέψει και πως οι άλλοι δεν καίγονται και πολύ να τον κρατήσουν πάντως, δεν είναι τωρινό.
Τώρα προφανώς μπορεί να είναι όλα μπούρδες.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κασάμι;
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (12-06-21)
Πήγα να κοροϊδέψω αν παίζει ακόμα μπάλα αλλά τα στατιστικά του πέρσι με τη βασιλεία δεν είναι καθόλου για γέλια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το να θελει να επιστρεψει ο Μανωλας τωρα ειναι ενα πραμα, αλλα το να γινεται συζητηση οτι υπαρχουν πιθανοτητες να γινει αυτο ειναι εντελως κατι διαφορετικο! Η αξια του στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο ειναι πολυ μεγαλη για την τσεπη μας οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα. Η μονη περιπτωση θα ηταν αν ο νεος προπονητης της Ναπολι δεν τον ηθελε και μας τον εδιναν δανεικο, αλλα θα ειναι πολλα τα λεφτα παλι για την ομαδα και τον παιχτη και ειναι πολυ απομακρυσμενο ενδεχομενο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Παπασταθόπουλος - Σιόβας - Μανωλάς, στο ίδιο ρόστερ: Και ποιός ακριβώς θα δεχτεί να καθίσει 4ος;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (12-06-21)
Μανωλάς, Κασάμι, Σιόβας. Με επιστροφή Ρομπέρτο στη θέση του Σα, Μαζουακού αντί Ρέαμπτσιουκ, Μιλιβόγεβιτς αντί Καμαρά, δεξί μπακ και ένα καλό εξτρέμ θα είμαι ικανοποιημένος για φέτος
drizzt (12-06-21)
Ακούμε για Μανωλά και θα πουλήσουν Σεμέδο, μπορεί και Μπα και θα πάρουμε κανάν δανεικό από Πορτογαλία. Ακούστηκε για τον Κροάτη της Τσέλσι-εδώ γελάμε, και θα πουλήσουν Καμαρά, αλλά το πλαν μπι θα λέει στήριξη στον Πέπε και στην καλύτερη κανάν ελεύθερο ή δανεικό. Φεύγει ο Σα και θα πάρουμε καμιά 10ρα παράλληλα ο Μαρινάκης θα ματώσει οικονομικά φέρνοντας ελεύθερο 50χρονο Μπουφόν που είναι μεγάλο όνομα και θα δημιουργήσει ενθουσιασμό. χαχαχαχα
Όπου ακούς πολλά κεράσια..
απλα ,απογοητευση , εχουμε δεκα μπαρμπα θωμαδες υποψηφιους για εξτρεμ
jonk (12-06-21)
Bookmarks