drizzt (29-05-21)
drizzt (29-05-21)
Αυτο το "αν χρειαστει" φοβαμαι απο τον Μαρτινς. Και τριαδα στην αμυνα αν χρειαστει λεγαμε και τελικα δεν κανει βημα πλεον χωρις τριαδα. Ακομα και χωρις να εχει παικτες να το υποστηριξουν.
Και τρια αμυντικα χαφ στον αξονα αν χρειαστει θα εβαζε και τελικα επαιζε ενα χρονο χωρις δεκαρι.
Το αποκορυφωμα θα ειναι να δουμε του χρονου 3-4-3 με εξτρεμ τον Ελ Αραμπι....
giovanni#10 (29-05-21), jonk (30-05-21), maniakos7 (30-05-21), Oberon (30-05-21)
drizzt (29-05-21)
Oberon (30-05-21)
Δηλαδή τους δανεικούς θα τους πάρουμε επειδή θα πέσει Παναγία;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (01-06-21)
1 παρατήρηση με αφορμή αυτό το ποστ
Υπάρχουν άπειρα παιχνίδια των μεταγραφικών αποκτημάτων όπως π.χ του Τικίνιο που μπορεί να κατεβάσει κάποιος για να έχει πλήρη άποψη σχετικά με την πραγματική αξία του ποδοσφαιριστή.
Επειδή είναι κομμάτι της δουλειάς μου η ανάλυση, αξίζει να κάνω μια αναφορά στον Τικίνιο.
Για Ευρώπη είναι ένα καλό εργαλείο που ο προπονητής γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει.
Δεν έχει δώσει ποτέ δείγματα ότι είναι ο παικταράς που μόνος του ανεβάζει 1 επίπεδο την ομάδα όπως π.χ ο Βαλμπουενά όταν ήρθε
drizzt (30-05-21)
giovanni#10 (30-05-21), Oberon (30-05-21)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Alassane Ndao ο εκλεκτός εξτρέμ, παίζει στην Τουρκική Καραγκουμρούκ. Δεν έχω ιδεά ποιος είναι προφανώς αλλά είναι εισήγηση Μοντεστό οπότε οκ.
drizzt (30-05-21)
Ο Σα ψάχνεται για να φύγει, ελπίζω να μην δούμε κάνα Μπουφόν στην θέση του, παρόλο που είναι ίνδαλμά μου ο Τζίτζι και ήταν ο λόγος να αγαπήσω τη θέση μικρός και να γίνω τερματζής. Ήταν ένα όνειρο πάντα να τον δω στα ερυθρόλευκα και λογικά θα πάρω φανέλα, αλλά πάνω απ' τον Θρύλο και το καλό του δεν θα βάλω ποτέ κανέναν. Φέρτε Λεντέσμα γαμώ το στανιό μου!
θελουμε χαφ και παιρνουμε επιθετικο με 1.5Μ το χρονο,μαλισταλογικα θα δοκιμασει το συστημα με χαφ τον ελ αραμπι την νεα σεζον
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο τικινιο δεν μου γεμιζει το ματι. κοψια ελ αραμπι ειναι αλλα οχι τοσο ικανος. θα επαιρνα ενα αλλο τυπου φορ. πιο γρηγορο και τεχνιτη. δεδομενου οτι στο τσου λου αν περασουμε θα εχει κατι πουτσες τιτανιες.και θα ειμαστε στο 4ο γκρουπ.
ολες οι ομαδες θα ενισχυθουν φετος,καταλαβανε οτι για να μας χτυπησουν πρεπει να παρουν καλους παικτες. εμεις δεν βλεπω να ιδρωνει το αυτι μας.παλι για κατι στοιχηματα φτηνους εξτρεμ παμε να κινηθουμε. αυτο το κακο κανει οταν παιρνεις πρωταθλημα με 30 βαθμους. ελπιζω το μαθημα να εγινε απο τον τελικο κυπελλου. και να εγινε μαθημα και στον ξεροκεφαλο μαρτινς(θεωρω "δωρο" στον παοκ το κυπελλο απο αυτον).
θελουμε παικτες απο πανω ραφι σε ολες τους αξονες. σιγουρα θα αποχωρησουν καποιοι.
Βασικα απο τον Μαρινακη δεν περιμενω καμια μεταγραφη που θα κανει καποιο μπαμ ας πουμε. τον μαθαμε τον χοντρο τοσα χρονια.
κανενα μετριο θα φερει και θα τον βαφτισει παλι ως μεταγραφαρα απο τα τσιρακια του τα ΜΜΕ. οπως εκανε με μπρουμα και βιναγκρε και πεπε.
hang your demons
Έφτασε στην Ελλάδα ο Τικίνιο
Ο Τικίνο Σοάρες στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (30/5) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική ευθεία.
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα. Μίλησα με τον Μαρτίνς, με πήρε τηλέφωνο, μου είπε πολύ ωραία πράγματα για την ομάδα και πήρα την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό" σχολίασε ο Τικίνιο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Bookmarks