drizzt (23-02-21)
Λοιπον παμε για μια τελευταια ζαρια;;; Την Πεμπτη το βραδυ υποδεχομαστε την ρωσικη πελατ.... ε αρκουδα ηθελα να πω...!!! Αν γινει το θαυμα των θαυματων και τους κερδισουμε οσο απιθανο κι αν φαινεται, μπαινουμε για τα καλα στο κολπο της προκρισης για την 8αδα...Καθως ολο το ζουμπι βρισκεται σ'αυτο το ματς..!!! Αν κερδισουμε μεθαυριο, την αλλη εβδομαδα που παιζουμε διπλα ματς, θα τα παρουμε και τα δυο...!!! Νικη εστω και με εκπροθεσμο καλαθι λοιπον...!!!!
Novasports 1 στις 21:00!!!
drizzt (23-02-21)
Διασυρμος!!
drizzt (23-02-21)
Mvp Κουφός με double double και εκδίκηση από Ηττουδη
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (23-02-21)
Αυτό, θα το πάρουμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πίστη μωρέ και τίποτε άλλο...!!! Θα ματώσουμε για να τους πάρουμε σήμερα...!!!
Παλι εβαλαν οι μαλακες το ματς την ιδια ωρα με το ποδοσφαιρο. Μεχρι περυσι, αλλαζαν συνηθως την ωρα διεξαγωγης
Δεν ηθελε η Ρωσικη τηλεοραση.
Στο 1 δεκαπλεπτο δεν εγινε καμια αλλαγη ειμαστε μαλλον ευχαριστημενοι με 4 καλαθια σε 10λεπτα
στο 2 δεκαλεπτο θα μπει λογικα η πενταδα βητα
chainsaw (25-02-21)
Μάγκες Αγγελόπουλοι your way να πάνε να γαμηθουν όλα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν είμαι σίγουρος πως θα πηγαίναμε τελικούς μπάσκετ λιγκ με αυτά που βλέπω φέτος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το γυρισαμε τελικα το ματσακι. Και μαλιστα με τον Σλουκα στον παγκο. Χασαμε στο τελευταιο σουτ. Εδω που φτασαμε, πιο πολυ σημασια εχει η αντιδραση, παρα το αποτελεσμα.
Υ.Γ Ειναι δυνατον να μαρκαρει ο Σπανουλης τον ΤΖειμς στην τελευταια αμυνα του αγωνα; ΕΛΕΟΣ
Διδακτική ήττα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αυτος ο Μπαρτζωκας ρε παιδι μου. Βαζει μεσα μια 5αδα και μετα απλα καθεται και κοιταει. Ουτε μια αλλαγη σε ολοκληρο δεκαλεπτο. Τον πιανει ο υπνος. Ουτε μια αλλαγη, ουτε ενα τρικ. Τιποτα.
SIRSOULIS (25-02-21)
Bookmarks