Όπως εκαβαλήσαμεν και τον Παναθηνάικον ας πούμε?![]()
Αυριο βραδυ παιζουμε με τον σκληροτραχηλο αρη για ακομη ενα τριποντο...!!! Θα ιδρωσουμε, θα φτσουμε αιμα, αλλα πιστευω θα τους εκαβαλησωμεν και δ'αυτους...!!!
Απο Novasports 1 στις 19:30!!!
Όπως εκαβαλήσαμεν και τον Παναθηνάικον ας πούμε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (20-02-21), giovanni#10 (20-02-21)
Μας τον επακουμβησε ο ποα.
drizzt (20-02-21)
Εκαμβαλικεύσαμε μπαοκ και αε6, δεν γίνεται όλους παντού και πάντα.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Είναι κι αυτοί αχόρταγοι, κανονικά, αλλά και εμείς, πρέπει να το δίνουμε με ρέγουλο, γιατί δε θα μας μείνει ούτε κοκαλάκι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (20-02-21)
I don't give a damn fuck. Δώστε το στον Άρη να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι για τα playoffs. Θέλω να μείνουν εκτός Ευρώπης τα μπαόκια για όσα έκαναν.
Ο Πέδρο ξέρει τι διαχείριση θέλει ο κάθε παίχτης, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Θα καθαρίσει ο Κάιπερς και ο Μάριος.
Άντε καλή επιτυχία!
Ένα 3-1 αχνοφαίνεται στον ορίζοντα...
Send from my S20+ using Tapatalk
drizzt (21-02-21)
Όλο με τα δεύτερα θα παίζουμε τον Άρη πια;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (21-02-21)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (21-02-21)
Faithful (21-02-21)
Καλό θα ηταν Κάμαρα ή Μπουχαλακης να μη βγάλουν 90λεπτο, έρχεται πολυ τρέξιμο στην Ολλανδία
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εν τω μεταξύ ο Ντρέγκερ δε θα ξαναπαίξει ποτέ, έτσι;
Ωχ χτύπησε άσχημα ο Βρουσαι, αναγκαστική αλλαγή δε πατάει καθόλου το πόδι
Πάει ο μικρός. Φαίνεται χοντρή ζημιά. Κρίμα.
Ω ρε πουστη μου......μακάρι να μην είναι όσο σοβαρο φαίνεται γιατί θα είμαστε μια πολύ καλή λύση στα εξτρέμ μείον.....
Send from my S20+ using Tapatalk
Χτύπησε και ο Σα
Ευτυχως ο Σα συνεχίζει
Μ' αυτά τα μπακ δε γίνεται δουλειά.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Bookmarks