voskos_7 (16-02-21)
Μεθαυριο παιζουμε με την εφες αναντολου...
Εδω κολλαει το... ο Θεος να βαλει το χερι του, η Παναγιά να'ναι μαζι μας, μπας και γλιτωσουμε τον διασυρμο....!!!
Κατω απο 20-25 ποντους θα'ναι επιτυχια..!!!
Καλυψη απο NS1 στις 19:30!!!
voskos_7 (16-02-21)
Τίποτα - καμία τύχη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στα εκτος εδρας παιζουμε καλα. Ετσι εγινε και με την Αρμανι. Πιστευω οτι, θα ειμαστε κοντα στο σκορ μεχρι το τελευταιο 5λεπτο. Για κατι παραπανω ειναι δυσκολο βεβαια.
Έτοιμοι για το τοπ 16.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σιγουρα υπαρχει απογοητευση, αλλα η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσαμε ανετα να εχουμε 2 νικες στα τελευταια 4 ματς. Μονο στον αγωνα με τον Παναθηναικο δεν ημασταν ανταγωνιστικοι.
Μονο ηττα με πανω απο 40 ποντους θα ειναι επιτυχια.
drizzt (16-02-21)
drizzt (16-02-21), giovanni#10 (16-02-21)
Τουλάχιστον ο στόχος να είναι να πάμε και πάλι σε ένα final-4 μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια...!!! Μην γίνουμε σαν τους βαζελους που έχουν να πάνε 10 χρόνια...!!!
drizzt (17-02-21)
ttg_red (17-02-21)
drizzt (17-02-21)
Οργια Λαρεντζακη και προβαδισμα με 11-26 στο τελος του πρωτου δεκαλεπτου! Ετσι ρε θρυλε!
Μπηκαν μεσα τα παπουδια και ισοφαρισαν οι Τουρκοι. Τι θελω και βλεπω τα ματς; Καρκινιασα παλι
Για λυπηση...
Ακόμα ασχολείστε με τη ντροπή του συλλόγου ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (18-02-21)
Ευτυχώς που παίζαμε ποδόσφαιρο την ίδια ώρα και τη γλίτωσαν τα καμάρια μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (18-02-21)
Bookmarks