Αντε ρε Χαρισον. Επιτελους. Αν δεν ξυπνησουν αυτος και ο Σλουκας, ειμαστε χαμενοι απο χερι. Το ποσταρισμα του Πριντεζη στα 5 μετρα δεν ειναι σοβαρη επιθεση.
Αφού δεν βγαίνει το ματς.. τι συζητάμε?
Εχουν σκεπάσει τα καλάθια και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο αν ξεκω....με στα σουτ και ανοίξουν. Αλλά μόνο τούβλα βλέπω σήμερα
Αντε ρε Χαρισον. Επιτελους. Αν δεν ξυπνησουν αυτος και ο Σλουκας, ειμαστε χαμενοι απο χερι. Το ποσταρισμα του Πριντεζη στα 5 μετρα δεν ειναι σοβαρη επιθεση.
ΤΟ να χασεις απο τον βαζελο χωρις τον Νεντοβιτς, το λες και ξεφτιλα.
drizzt (05-02-21)
35 - 38 με την χειρότερη ομάδα της ΕΛ και λεμε πάλι καλά
SIRSOULIS (05-02-21)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (05-02-21)
Εξακολουθώ να μη βλέπω σοβαρές επιθέσεις εκτός από γιουρούσια και isolation. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (05-02-21)
Faithful (05-02-21)
Βαλαμε ολα τα παλτα μαζι, να ξεφυγει παλι στο σκορ ο βαζελος. Καλη ιδεα.
Χάρισον μεγάλος σκόρερ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (05-02-21)
έχει καρθωσει ο Παταγιάννης 50 φορές μπράβο
Τον Χάρισον σίγουρα για σουτέρ τον πήραμε;
Πιο αθλητικος, πιο δυνατος, πιο σκληρος ο Παναθηναικος. Λογικο να νικουν με 10. Γεμισαμε γατακια
Σίγουρα, για 8αδα είμαστε.
Κλάμα
Ακόμα κι έτσι ας τους κερδίσουμε τουλάχιστον τους λαγούς.
Πόσα επιθετικά ριμπάουντ μας έχουν πάρει,50;
Παιζουμε αμυνα και αυτοι παιρνουν ριμπαουντ μεχρι να σκοραρουν. Δεν υπαρχει σωτηρια ετσι
Faithful (05-02-21)
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΓΑΜΩ, ΒΑΛΕ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
Μηπως να εμπαιναν ο Ζαν Σαρλ και ο Χαραλαμποπουλος μπας και παρουμε κανα ριμπαουντ;
Bookmarks