Αερικό7 (20-03-21)
Αερικό7 (20-03-21)
πολυ καλη εμφανιση μακαρι να μεινει μακρια απο τραυματισμους και να συνεχισει ετσι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Επειδή δεν έχω κρυφτεί ποτέ, πέρασα να πω ότι με ξεφτίλισε ο Παπ. Δεν τον ήθελα καθόλου, τον θεωρούσα παλτό (ίσως την εικόνα αυτή ενίσχυσε και η Εθνική) και πίστευα ότι είναι λάθος μεταγραφή. Και χωρίς λόγια, καθαρά και αντρίκια στο γήπεδο με ξεφτίλισε. Κι αν συνεχίσει έτσι και του χρόνου παίζει να γίνει απ' τους αγαπημένους μου.
Από μένα συγνώμη.
differance (05-04-21), drizzt (05-04-21), Gtakis (05-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-04-21), sabar77 (06-04-21), voskos_7 (05-04-21)
Εγώ, πάλι, δεν ήμουν και τόσο αντίθετος, δεδομένου ότι μας έχουν έρθει πολύ χειρότεροι και ακόμα και από τον Μέλμπεργκ να πάρεις, δε μας είχε έρθει σε κατάσταση που ήταν περιζήτητος. Είχα μία κρυφή ελπίδα ότι δε θα βγει παλτό καθώς έπαιζε σε ομάδα με απαιτήσεις από ένα καλό πρωτάθλημα και είχε φάει το ανάθεμα ενώ ήταν φως - φανάρι ότι το πρόβλημα ήταν στην ομαδική λειτουργία και όχι στα πρόσωπα (εξαιρείται ο Νταβίντ Λουίζ, που είναι μία δυσλειτουργία μόνος του): Επομένως είχε ένα πολύ καλό κίνητρο για να αποδείξει ότι δεν τελείωσε, ενώ από το χαρακτήρα του είναι πεισματάρης και το πιο σημαντικό, δε διάλεξε την "εύκολη" λύση της συνταξιοδότησης στην ΑΕΚ.
Έχουμε βέβαια δρόμο ακόμα για να πούμε ποιός δικαιώθηκε και ποιός όχι, αφού ουσιαστικά από του χρόνου θα αρχίσει να κρίνεται αντικειμενικά και χωρίς ελαφρυντικά και εικασίες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και μόνο που έχει σταματήσει να γυρίζει η μπάλα συνέχεια στον Σα πάντως και βάζει τις φωνές σε όλους, οι άλλοι αμυντικοί στο που να καλύπτουν και οι χαφ να έρχονται να πάρουν μπάλα, είναι μεγάλη πρόοδος.
BrazHlias (06-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-04-21)
Μας έχει λείψει ο Σισέ με τις κούρσες του και εύχομαι να μη θυμηθεί και ο Σωκράτης αργότερα, που θα έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια του, τις άγιες μέρες του στην Εθνική του Σάντος που έπαιρνε τη μπάλα και κατέβαινε μόνος του κάνοντας τον Μαραντόνα...
drizzt (06-04-21)
Καλα ρε μαλακα δεν θα σε κρεμασουμε στο Συνταγμα. Τι απολογια ειναι αυτη;
Σε λιγο θα φερεις και μαρτυρες να λενε: "Καλο παιδι φαινοταν. Δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην γειτονια."
Και καποιος αλλος με μωσαικο στο προσωπο και αλλοιωμενη φωνη: "Τον ειχα καταλαβ να'ουμε, πως ειν'γκληματιας. Να φανταστειτ, πολλιες φορες ηλεγε πως ηθελ να παιζμι μι τρια στοπερ."
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
captain-cook (07-04-21), drizzt (07-04-21), Du3lisT (15-09-23), Gtakis (07-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-04-21), panahs7 (06-04-21), sabar77 (07-04-21), voskos_7 (06-04-21)
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι σε ένα ρόστερ με 4 στόπερ - σέντερ μπακ, ο 4ος είναι ο Αβραάμ και ο τρίτος είναι ο Μπα...
chainsaw (12-05-21)
Όλη η άμυνα ήταν απόψε διακοπές, αλλά και σε φάσεις που θα μπορούσε να γυρίσει προς τον τερματοφύλακα, τις πέταγε πλάγιο για να μη φταίει μόνο αυτός αν κάτι δε πήγαινε καλά στην εξέλιξη της φάσης...
Απο τοτε που ηρθε, εχουμε εξασφαλισμενο παθητικο 2 γκολ. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο. Στις προσωπικες φασεις ανταπεξερχεται με την εμπειρια του μια χαρα και ετσι πιστευουμε οτι ειναι καλος. Οταν δεχομαστε αντεπιθεση ή στα στημενα, περιμενουμε οποιoδηποτε αλλο να κοψει, εκτος απο αυτον.
Ο Σεμεδο πρεπει να αντικατασταθει με ενδεκαδατο οπωσδηποτε!
Ο Παπ δεν ήρθε σε καλή κατάσταση πέρσι. Εγώ περιμένω πολλά περισσότερα, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει τίποτα. Φυσικά φταινε και οι υπόλοιποι 3 της άμυνας που συνήθως είναι για το γάιδαρο καβάλα. Νομίζω ότι μόνο με τον Μάρκοβιτς ταίριαξε.
Επίσης το ότι δεχόμαστε γκολ από στημένα συνεχώς, έχει ευθύνη 100% το προπονητικό τιμ. Μαρκάρισμα με ζώνη σε στημένα, δεν κάνουν ούτε ερασιτεχνικές ομάδες.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η βασική διαφορά που βλέπουμε στην απόδοση της άμυνας είναι για μένα η κατακόρυφη πτώση και μετά απώλεια του καλού Σεμέδο. Κατά δεύτερον την πολύ καλή άμυνα δυστυχώς την είχαμε κυρίως όσο σε συνδυασμό με αυτό, πλάγια μπακ έπαιζαν ο Ραφίνια με το Χολέμπας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Josimar (27-08-21)
Aπό όταν ήρθε χάλασε όλη η ομάδα. Ο Μαρτίνς για να τον χωρέσει καθιέρωσε το σύστημα με τους τρεις. Μου θυμίζει Κωστούλα έντονα.
chainsaw (27-08-21)
Αναλογικά με τις προσδοκίες και τα λεφτά που παίρνει, αποτυχημένη μεταγραφή μέχρι στιγμής.
Με τον Κουλούρη απέναντι, δε κινδύνευσε κανείς, είναι αλήθεια.
ζωαρα αποψε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks