«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (04-02-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-02-21)
Το δεξί ...παπούτσι του Σεμέδο είναι ο Παπασταθόπουλος. Ο Πορτογάλος είναι άρχοντας και ο άλλος μαρκάρει τραβώντας την φανέλα
Για να μην είμαστε ισωπεδωτικοί, μέχρι τώρα, ο Σεμέδο δεν έχει κάνει την καριέρα του Σωκράτη στο αντίστοιχο σημείο. Μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί κλάσεις ανώτερος, αλλά ακόμα ξέρουμε τον Σεμέδο με τα καλά του και τα κακά του εδώ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δηλαδή, την Πέμπτη να περιμένω θλάση;;;
Μάλλον την Κυριακή θα την βγάλει, φρόντισε ο Μπα γι' αυτό.
Πάμε γερά, πιο πολύ από όλα χάρηκα (και ξαναλέω δεν τον ήθελα στην ομάδα) που είδα να γουστάρει που παίζει. Όλα τα άλλα θα έρθουν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ χάρηκα που περπάταγε ως το 90!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-03-21)
Εγω δεν ειδα κατι κακο,αν κι ανετοιμος δεν τον ειδα να φταιει καπου.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (18-02-21)
Πάντα σε αυτά τα κιλά ήτανε; Μου φαίνεται πως θέλει λίγο στέγνωμα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Ο Παπαστάθης μια ζωή αυτό το στυλ παίκτη ήταν. Δεν περπατάει. Υπάρχει μια φάση που τον περνάει σαν να μην υπάρχει ο Μάλεν και έρχεται ο Λαλά από 10 μέτρα πίσω και προλαβαίνει το γκολ. Αυτός είναι, τον ξέραμε. Σε μια δεμένη άμυνα μπορεί να διακριθεί, μακάρι να την φτιάξει ο Μαρτίνς.
Gtakis (18-02-21)
νομιζω ηταν πολυ καλος σημερα στο γκολ που χτυπαει πανω του η μπαλα θα μπορουσε να γινει στον καθενα.Στο δευτερο που φαγαμε μαρκαρει ο μπουχα τον παιχτη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στο 2ο άλλος παίχτης όχι φυσικά για τα στάνταρ του Ολυμπιακού ακόμα αλλά ας ελπίσουμε με πολλή δουλειά να βρει τα πατήματα του,το είπε άλλωστε κι ο ίδιος στο τέλος σε συνέντευξη ότι προέρχεται από απραξία και θέλει δουλειά ακόμη...
Send from my S20+ using Tapatalk
Σιγά - σιγά, γίνεται κανονικός...
Μια χαρά είναι τον περίμενα πολύ χειρότερο. Αν δεν φάει κανένα τραυματισμό είμαι ψιλοσιγουρος πως θα είναι με το σεμεδο βασικό αμυντικό δίδυμο.
Μακριά από τραυματισμούς και θα σε αγαπήσουμε Σωκράτη.
Όποιος δεν έχε αγαπήσει ακόμη τον Σωκράτη ας διαβάσει Πλάτωνα ή ας ακούσει την Ελπίδα![]()
drizzt (19-03-21), giovanni#10 (19-03-21)
Bookmarks