drizzt (28-01-21), Gtakis (26-01-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-01-21), sabar77 (26-01-21)
drizzt (28-01-21), Gtakis (26-01-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-01-21), sabar77 (26-01-21)
Έπος ειναι το προπονητικό έχω παει μέσω της citibank με την πιστωτική που ειχα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τελικά θα φοράει το 15.
Το -15;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
θα τον δουμε και αυτον
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Oberon (31-01-21)
Καλώς τον, μεγάλη μεταγραφή για πολλούς λόγους. Τρέχουμε τώρα Πάπα, με την Αϊντχόφεν πρέπει να είσαι έτοιμος.
Θα είναι - δεν έπαιζε στο Κατάρ, ούτε και είναι κανένα party animal, να πεις ότι ήταν ξέλυτος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο αγωνιστικός ρυθμός, που δεν έχει, με ανησυχεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι το πρώτο ημίχρονο μιας πρόκρισης και δεν έχεις περιθώρια για λάθη, ελπίζω να τον καλύψει με την εμπειρία του.
3:45 βαζελάκι ο Σωκράτης.
Ο Γιαννακόπουλος είχε και πατέρα που έπαιζε στο βάζελο.
Ο Παπασταθόπουλος θα ερχόταν στον Ολυμπιακό, αλλά μετά την απόλυση του Μπάγεβιτς και λίγο πριν την πρόσληψη του Σόλιντ, ο Ίβιτς με τον Ντέμη τον έπεισαν ότι στην κούλα είχε μεγαλύτερη προοπτική, ενώ οι δικοί μας φωστήρες τρέχανε να πάρουν τον Καψή, χωρίς να ψάξουν γιατί έφευγε από τη Γαλλία και οι Γάλλοι γιατί δε τους δυσκόλεψαν...
Καλά κουβέντα να γίνεται, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι βάζελοι είναι φίλοι μας.![]()
Δε τους κατηγορώ: Έχω και φίλους που είναι βάζελοι, αλλά...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μόλις τώρα ο Μαρτίνς είπε στην Cosmote ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο να επανέλθει. Και όπως τόνισε χαρακτηριστικά "καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι την επόμενη βδομάδα...". Χμμ...
Εντάξει, η Αϊντχόφεν είναι σε 2 εβδομάδες.
![]()
drizzt (03-02-21)
drizzt (03-02-21)
Αν ισχύει αυτό που άκουσα ότι ο Σεμέδο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη αναμέτρηση με την PSV λόγω καρτών-κόκκινης.....τον ήπιαμε.... θυμάται κανείς αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο;;;
Send from my S20+ using Tapatalk
Bookmarks