Υπέγραψε για 2.5 Χρονά, σε λίγο η ανακοίνωση
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και γιατί το φωνάζουμε στον τίτλο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για να τ ακούσουν οι αεκτζηδες!
(Κατα λαθος...)
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλοφ... ερμ... καλώς μας ήρθε. Πρωταθλητής σε λίγα μηνάκια.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
![]()
differance (25-01-21), drizzt (25-01-21)
Το αναμενόμενο ήταν να μην πάρουμε στόπερ. Πήραμε, είμαι χαρούμενος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-01-21)
Καλως ηρθε αν και δεν χρειαζομασταν παιχτη στην θεση αυτη ειχαμε καλυτερους.Σε καθε περιπτωση πιστευω ποιοτικη προσθηκη(παρολo τις υπερβολες που διαβαζεις σε διαφορα site) και κανει τους αλλοθρησκους να πονανε περισσοτερο απο το αναμενομενο.Πατωνεις ρε καβουρα?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έχω ήδη τοποθετηθεί επί του θέματος, απόλυτα σωστή κίνηση και τεράστια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα κλπ κλπ. Τώρα αν έχουμε καλύτερους στην ίδια θέση, θα δείξει λίαν συντόμως ποιος άλλος - το ίδιο το γήπεδο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ποιο νούμερο θα φοράει;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-01-21)
το 21![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως και να μπορεί να πει και καμιά ευχουλα να συμμαζευει το σεμεδο όταν τον παίζει, τουλάχιστον έχει το όνομα και την καριέρα πίσω του για να το κάνει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλώς μας όρισε και εύχομαι να τιμήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιο του ανεβάζοντας και πάλι στα υψηλά στάνταρ την απόδοση του,για εμένα πέρα από επικοινωνιακή νίκη νομίζω πως θα αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο θετική όλη αυτή η εξέλιξη....
Send from my S20+ using Tapatalk
Καλως ηρθε,τον θεωρω πολυ καλη μεταγραφη,θα δωσει λυσεις σε πολλα θεματα.
Παικτη με την δικη του καριερα δεν φερνεις ευκολα.
Το οτι δεν επιασε απολυτα στην Αρσεναλ μην σας τρελαινει,ειναι αλλο το αγγλικο ποδοσφαιρο.
Εδω πλακα θα κανει,συν το οτι ο Μαρτινς δεν αφηνει την αμυνα του ακαλυπτη να τρεχει στο ξεφωτο να προλαβει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πςςςςςςς τι ωραία θα ήταν να δούλευα εκεί....έστω και σφουγγαρίστρα να βάραγα....... χεχεχεχεχεχεχε....
Μου αρέσει που λέει στον ρεαμπτσιουκ τι κάνεις καλά;;;;και μετά παίρνει χαμπάρι και του λέει how are you....χαχαχαχαχαχαχψα
Send from my S20+ using Tapatalk
Bookmarks