[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.
Ο Μολδαβός αριστερός μπακ ήρθε τα ξημερώματα στην Ελλάδα, πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και λίγο μετά τις 19:30 ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Ο διεθνής άσος, που αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα, προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και πλέον ανήκει και επίσημα στους Πειραιώτες, με την άφιξή του στο μεγάλο λιμάνι να δίνει μια ακόμα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του 22χρονου μπακ και η διοίκηση του συλλόγου μετά από μία μεγάλη μάχη, κατάφερε να τον φέρει στην Ελλάδα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μολδαβός μάλιστα έδιεξαν ότι ο νεαρός μπακ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και είναι έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί.
Μετά την ολοκλήρωση του τυπικού κομματιού της μεταγραφής του στους πρωταθλητές, ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και γνώρισε από κοντά τον Μαρτίνς, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες, χωρίς όμως να προπονηθεί, αφού νωρίτερα είχε περάσει από εργομετρικά.
Καλορίζικος. Άσχετα αν θα πιάσει τουλάχιστον έγινε νωρίς η μεταγραφή στη θέση που χρειαζόμασταν.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αερικό7 (02-01-21)
Έτσι λέγαμε και για τον Βινάγκρε. Λέτε να κάνουμε ρεκόρ posts εδώ μέσα; Αν βέβαια το επιτρέψει ο server, χαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (04-01-21)
Για την ακρίβεια, ο Βινάγκρε έριξε τον σέρβερ...
Εύχομαι αυτός να μας τον σηκώσει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (04-01-21)
Σε πρώτη φάση έπαιξε ήδη στο πρώτο ματς που ήταν διαθέσιμος οπότε ήδη επιτυχία η μεταγραφή σε σχέση με τον προκάτοχό του.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Το είχα γράψει. Άτεχνος, μπακάκι της πλάκας (για Ολυμπιακό)
Kαλά, τα ίδια έγραφες και για τον Τσιμίκα εσύ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τον Τσιμίκα τον έχω στο αρχείο που κρατάω από το 2015 όταν οδήγησε τον Ολυμπιακό στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ νέων
Ε πώς, δε ρίχναμε το επίπεδο της ομάδας με αυτόν?
Και πότε πρόλαβες και έκρινες τον Ρέαμπτσιουκ? Από ένα παιχνίδι? (που δεν ήταν κακός κιόλας)
Εμένα από το Χολέμπας καλύτερος μου φαίνεται και είναι ακόμα αρχή.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Πολύ καλός ο μικρός,με φρεσκάδα,όρεξη να βάλει τα πόδια στην φωτιά και το βασικότερο ταχύτητα, εννοείται κλάσεις καλύτερος από τον Χολέμπα και θα δούμε με τον καιρό που θα φτάσει.... ευτυχώς έκλεισε το κενό αριστερά και ήδη βλέπεις την ομάδα ότι αναπτύσεται με άλλο αέρα όταν στα μπακ της δεν έχει 72 χρόνια να κλαταρουν...
Send from my S20+ using Tapatalk
Πολύ νωρίς για να κρίνουμε και πρέπει να υπολογίσουμε το γεγονός πως ήρθε από μια μικρή ομάδα, έκανε 2-3 προπονήσεις και έπαιξε κατευθείαν, ενώ ξέρουμε πως ο προπονητής θέλει να βάζει τους παίχτες σιγά-σιγά. Στα θετικά η διάθεση που έδειξε και περιμένουμε.
iakov7 (10-01-21)
Εμενα μου θυμισε Κουτρη!!!
(μη βαρετε, δεν τον θεωρω κακο τον Κουτρη).
Bookmarks