12 είχαμε δώσει για Ριέρα και δεν είδα κανέναν να ψαρώνει...
Αφού είναι λίγα, γιατί δε δίνουμε κι εμείς καμιά δεκάρα να φέρουμε σοβαρό εξτρέμ;;;;;
12 είχαμε δώσει για Ριέρα και δεν είδα κανέναν να ψαρώνει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Paneas (07-08-23)
Δεν έχει καμία σημασία: Όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, εμείς για 12 τονε βλέπαμε...
Oberon (07-09-23)
Τα αρχικά ποσά είναι σίγουρα αυτά που ακούγονται, απλά σχεδόν πάντα είναι με δόσεις για πολλά χρόνια και συνήθως δεν πληρώνονται όλες. Είτε θα ξαναντιλάρουν για κάποιον άλλον και θα τις μπασταρδέψουν, είτε θα πουληθεί εκ νέου απ' την ομάδα που τον χρωστάει και θα καλυφθεί έτσι το υπόλοιπο κτλ
drizzt (07-08-23)
Τί του εξηγείς; Αφού θα ξαναρωτήσει...
Να πατε να γαμηθειτε ρε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Αν είχα αμάξι, δεν θα σου χάλαγα χατήρι, αλήθεια...
Συμφωνα με τρανσφερμαρκτ, 6 ειχαμε δωκει για Ριερα.
estai (07-08-23), Nikolaos_Kokkinos (07-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (07-08-23)
εφυγε το τραγι,ημουν σιγουρος οτι θα ηταν ο μητσοτακης(ο γερος) της αριστερης πλευρας του ολυμπιακου.ΘΑΥΜΑ!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπήκα να δω πως τα πάει το αγαπημένο μας κριάρι στην καινούρια του ομάδα.Η Σπαρτάκ εχει παίξει 10 επίσημα παιχνίδια φέτος.Ξεκίνησε με 5/5 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο,ενώ μετά έκανε 3 σερί ήττες,μια ισοπαλία και άλλη μια νίκη στο κύπελλο.Μαντέψτε σε ποια 4 ματς ξεκίνησε βασικός.
Παιδί μου δεν μιλάμε για κριάρι απλά. Μιλάμε για παίχτη που σου διαλύει όλη την αμυντική λειτουργία ενώ ταυτόχρονα σου καταστρέφει όλες τις επιθέσεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα επί Μάρτινς μόνο και μόνο με την αγορά αυτού του κριαριού άλλαξε τόσο απότομα
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς, και μας έλεγαν πως είναι φουλ αθλητικός και δεν τραυματίζεται. Κι εγώ δεν έχω τραυματιστεί ποτέ ας έπαιρναν εμένα να παίξω μπακ, καλύτερος θα ήμουν.
Μιλάμε για τον χειρότερο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από την ομάδα στην θέση του. Είμαι σίγουρος πως έπαιζε λόγω μάνατζερ, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, δεν γίνεται να είμαστε οι περισσότεροι τυφλοί, δεν γίνεται να έβγαινε στην κόντρα και να γύρναγε την μπάλα πίσω. Και αμυντικά που προσπαθούσαν να μας πείσουν πως είναι καλός, στα περισσότερα ματς από την πλευρά του μας παίζαν και τα αντίπαλα εξτρέμ μοιάζαν με Βινίσιους. Ο Κίνι μπροστά σε αυτόν μοιάζει με Μαρσέλο στα καλά του και όχι στην έκδοση αυτού που μας ήρθε και μας άφησε ψυχολογικά.
Έχω διαφωνήσει ουκ ολίγες φορές με φιλαράκια,που με έλεγαν υπερβολικό και εμμονικό,όταν τους εξηγούσα οτι ο συγκεκριμένος παίκτης ρίχνει μια ομάδα 2 επίπεδα κάτω μόνος του.Νέκρωνε εντελώς την πλευρά του επιθετικά.Υπερφόρτωνε αχρείαστα τα στόπερ με πάσες συνεχώς με αποτέλεσμα να γίνονται παραπάνω μοιραία λάθη και απο αυτούς.(ναι όταν έχεις τον Σισέ πίσω δεν του δίνεις να χειρίζεται την μπάλα 10πλασιες φορές απο το κανονικό)
Αμυντικά ποτέ δεν ήταν καλός,μαχητικός μεν με άθλιες τοποθετήσεις όμως.
Επίσης ειδικά τον τελευταίο χρόνο που τον είχαν μαθει όλοι καλά,μέχρι και οι μικρές ομάδες του πρωταθλήματος δεν ασχολούντουσαν μαζί του αμυντικά και του άφηναν 10 στρεματα γήπεδο,κλείνοντας καλύτερα τους χώρους στους υπόλοιπους.
Μάλλον ήταν τυχαίο που ακόμα και με τον ραμόν βασικό σε 4-5 παιχνίδια πετύχαμε της πιο άνετες και με ευρύ σκορ νίκες στο πρωτάθλημα,και ήταν και ο Ρόντινει απέναντι πιο απελευθερωμένος.
Αυτά ήθελα να βγάλω απο μέσα μου ευχαριστώ για την κατανόηση.
Ήταν τόσο δυσαναπλήρωτος, που βρήκαμε δύο καλύτερους με λιγότερα λεφτά από αυτά που τον πούλησαμε και ακόμα δεν έχουμε δει τον τρίτο ο οποίος ήρθε δανεικός...
flessanto (07-09-23), Nikolaos_Kokkinos (07-09-23), zionikos (07-09-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (11-09-23)
Bookmarks