Ωραία η σέντρα, αλλά παρατηρούσα την πλευρά του ο τύπος είναι η μαύρη τρύπα του μίλκι γουέι.
......
Ωραία η σέντρα, αλλά παρατηρούσα την πλευρά του ο τύπος είναι η μαύρη τρύπα του μίλκι γουέι.
flessanto (20-10-22)
Τους εχεις θαψει ολους μωρη κουφαλα
και συνεχιζεις ακαθεκτος , ασταματητος, Μηδεν τραυματισμοι, κοιμασαι μ τη φανελα στο σπιτι.
Ολοι εχουν τραυματιστει απο 2-3 φορες ο καθενας εσυ εκει..
Εχουν αλλαξει 3 προπονητες , εσυ εκει
Θα πουλησει την ΠΑΕ ο βαγγελας, κ εσυ εκει, θα οργωνεις
Τσακ Νορις
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Ερυθρόλευκος Γαμπρός (12-11-22)
Γι' αυτό και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα αν και το χρειάζεται και αυτός και η ομάδα.
Αυτο μπηκα να γραψω ρε συ. Εχουμε επικεντρωθει στο ποσο ατεχνος ειναι, ενω και αμυντικα ειναι μαυρη τρυπα. Τρεχει, αλλα τακτικα μαλακιζεται συνεχως. Χθες στο δευτερο γκολ του Παοκ, ειχε αναλαβει το μαρκαρισμα του Νάρεϊ και ενω ο Λυρατζης, ο οποιος εριξε τον Αγκιμπου, ηταν πλαγια και δεν μπορουσε να απειλησει απευθειας, ο Ρεαμπτσιουκ επελεξε να αφησει τον Νάρεϊ εντελως ελευθερο ΜΕΣΑ στην περιοχη και να τρεξει σαν το γιδι πανω στον Λυρατζη. Αλλος παικτης του Παοκ σε πλεονεκτικη θεση δεν υπηρχε
Ο Μιτσελ ειχε αφησει γυμνη την ομαδα στην αριστερη πλευρα, αλλα θα μπορουσε καλλιστα να αποφευχθει το γκολ.
Και η σέντρα δεν ήταν καλή, γιατί αν ήξερε ότι ο Χάμες θα την έφτανε στα 2,5 μέτρα, θα την έστελνε στα 3 μέτρα. Και μας το έχει αποδείξει αυτό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (20-10-22), flessanto (20-10-22), giovanni#10 (20-10-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-10-22), zionikos (23-10-22)
Τον ξεφωνίζουμε ότι δημιουργικά είναι "μετρημένα κουκιά, αλλά κλείνει με χαρακτηριστική ευκολία την ομάδα του μέσα στην περιοχή.
Ίσως ακόμα δεν ξέρει ποιός είναι ο αντίπαλος και κάνει ό,τι μπορεί και στις δύο περιοχές, απλά στη δική του έχει χώρους...
Περιμενω πολλα απο σενα αποψε. Δειξε σε ολους ποσο λαθος κανουν.
Κανε με υπερηφανο
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Εντάξει, όχι έτσι, μέσα στον κόσμο...
παιξτε τον πρωτο σκορερ ή και για αυτογκολ![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εδώ είμαστε
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (28-10-22)
Καλη εμφανιση σημερα, δεν εγινε αρνητικος πρωταγωνιστης και μερικες φασεις τις καθαρισε καλα, ας γραψουμε κ κατι καλο στο θρεντ του και οχι μονο πουστριλικια,
Όλεγκ σφίξου, μάλλον θα έχεις τον παλαιστή από την πλευρά σου. Δεν θα σου πάρει ούτε ένα σπριντ και όταν βάζει σώμα για να πάρει μπάλα δεν θα την παίρνει ποτέ ή αν το κάνει θα είναι μόνο με φάουλ.
Θα παίξει ο Ρέματσιουκ?Μη με τρομάζετε πάλι.
τρελο μαρκαρισμα στο δευτερο γκολ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ο Ρεάμπτσουκ αναδείχθηκε καλύτερος Μολδαβός ποδοσφαιριστής για τρίτη σερί χρονιά
https://www.sport24.gr/football/olympiakos-o-reamptsoyk-anadeichthike-kalyteros-moldavos-podosfairistis-gia-triti-seri-chronia.9882370.html
—John Lennon
flessanto (26-12-22)
μιλαμε για ποδοσφαιρομανα Μολδαβια οχι αστεια![]()
—John Lennon
Όχι - μας τρολλάρουν αγρίως...
Πάμε να τον κάψουμε και ψυχολογικά εκτός από σωματικά.
Τσαφ όλοι κάνουν αλλά την ευθεία- και μάλιστα μέσα στη μεγάλη περιοχή- λίγοι την κρατάνε.
Όλεγκ, γαμω ότι αγαπάς, εσύ κι αυτοί που σε κρατάνε με το ζόρι.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Faithful (23-01-23)
Bookmarks