giovanni#10 (03-09-22)
giovanni#10 (03-09-22)
και ποιος θα παιζει βασικος μετα ο μαρσελο?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πρέπει να είναι ο μόνος που δεν χάρηκε με τον Μαρσέλο.
Του έδωσε την εξωτερική και έσπασε γόνατα στην πιο κοινή ντρίμπλα που υπάρχει. Τραγί.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Σας παρακαλώ διώξτε τον…. Σας ικετεύω
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oberon (12-09-22)
Φτασαμε απο το σημειο που λεγαμε οτι ειναι καλος αμυντικα και τιποτα αλλο,να τον σημαδευουν οι αντιπαλοι προπονητες επειδη ειναι ευαλωτος,και να μας κανουν παρτι απο την πλευρα του....
Oberon (12-09-22)
Βάλτε οποιοδήποτε άλλον έλεος
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φαίνεται καλό παιδί και είναι φιλότιμος. Δεν μου προκαλεί ο ίδιος νεύρα αλλά αυτοί που τον επέλεξαν.
αν βαλουμε δεξι μπακ αριστερα με αναποδο ποδι ποσο χειροτερος να ειναι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Du3lisT (11-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-09-22)
Ήθελα να ξέρω, αυτά που φοράνε στο στήθος και ολόκληρο σύστημα ανάλυσης, τι σκατά το κάνουν; Το δικό του δηλαδή δεν έχει βαρέσει κανόνι; Κάνει μπαμ ότι έχει πεθάνει το παιδί, αρνητής τεχνολογίας ο Κορμοράν;
captain-cook (12-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-09-22)
Το ροστερ μας ειναι αρνητης αριστερου μπακ,τι να κανει κι ο Κορμορανος;;
Nα πούμε όμως και μια αλήθεια για τον παίκτη που τον βγάζουν όλοι καμμένο, που μπορεί και να ισχύει.
Ακόμη και στα καλύτερα του έχει αποδείξει πως δεν είναι για Ολυμπιακό, μην τρελαθούμε.
Θα μας λειψεις σημερα, δυσαναπληρωτο το κενο σου... Σε παιζει στα ισα ο Κανενας και θα προτιμησουμε αυτον για να σε ξεκουρασουμε
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Μόνο ντροπή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εσενα κ να σου πω γαμιεσαι θα σαρεσει οποτε χαμενο θα παει
Ντροπη αλλά δεν φταις εσυ
Bookmarks