Ναι τρέλα είναι
20 στο κεφάλι από τον καλύτερό μας πελάτη;
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Ε δεν χάνουμε και πρώτη φορά εκεί έτσι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άλλο ένα ρεσιτάλ από τον παιχταρα που περιμέναμε σαν Μεσία τόσο καιρό. ΣυνεΧΥΣΕ έτσι αγόρι μου
Εγώ πιστεύω ακόμα πως μια χαρά ηγέτης θα γίνει, κάνω υπομονή με αυτόν δεν είναι και βιναγκρε
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (03-12-20)
Δεν μου αρεσει η ομαδα .... αμα ηταν ξενος κοουτς η κανας αμερικανος ο σλουκας θαχαμε 10 δελιδες για απελαση ,,,υπομονη να κανουμε κ θα δειξη
drizzt (03-12-20)
Για την ομάδα του Μπασκετ δεν ισχύει οτι και για το ποδοσφαιρο?
εννοω δεν τους επηρεασε η πανδημια, οτι ειχαμε τοσες απουσιες για καποιο καιρο με κορωνοιο? οτι η ομαδα δεν ειναι ακομα ετοιμη?
χωρια που στο μπασκετ ο προπονητης ειναι ναι μεν δευτερη φορα αλλα καινουργιος (δεν ειναι 3 χρονια στην ομαδα)
συν οτι η ομαδα δεν παιζει πρωταθλημα οποτε δεν εχει καθολου ρυθμο.
επίσης παιξαμε σημερα με την μαντσεστερ σιτυ του μπασκετ σε μπατζετ και σε ποιοτητα.
Λεω εγω τωρα...
hang your demons
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι χρειαζομαστε μια μεταγραφη στην περιφερεια με επιθετικο ταλεντο. Να δουλευτει ο Χαρισον, ωστε να βγαινει απο τα σκριν και να σουταρει και να υπαρχει αλλος ενας παικτης που θα δημιουργει το δικο του σουτ και θα απελευθερωσει τον Σλουκα. Ας δωθει δανεικος ο Κονιαρης ή ας αποδεσμευθει ο Τζενκινς, αν θελουν να γλιτωσουν χρηματα.
Εν τω μεταξύ ο Σλούκας ήταν μια χαρά άνθρωπος και τον βλεπω τωρα σαν τον φαραω με τα βγαλμένα φρυδια και μου ρχεται να σπασω τον υπολογιστη.
νομίζω ότι λόγω περίεργης σεζόν στο ΝΒΑ κάποια κελεπουρια σε τιμή ευκαιρίας θα υπάρξουν σε λίγο καιρο
chainsaw (05-12-20)
Η ομαδα ειναι μεσα στα πλαισια αυτου που περιμεναμε. Μαλιστα το προσημο τεινει περισσοτερο προς το θετικο, παρα προς το αρνητικο.
Η αληθεια ειναι πως απο τον Σλουκα κατι παραπανω το περιμεναμε, αλλα συνολικα απο την ομαδα δεν ξερω τι απαιτησεις ειχατε και ειστε στραβωμενοι με το ροστερ, τον προπονητη κλπ.
Θα ειναι επιτυχια αν μπουμε στα πλει οφ. Αυτος ο στοχος οριστηκε απο την αρχη της σεζον. Απο την αλλη, ο καθενας μπορει να ζηταει οτι θελει, αλλα ξερω'γω; Να κρινω κι εγω την ομαδα σαν να ειναι εκ των φαβορι για την Ευρωλιγκα ή σαν να εχουμε αυτον το στοχο;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (08-12-20)
Bookmarks