Υπερτραγικος χθες.
Το ότι σουτάρει σα μαλάκας, βέβαια, μας ενοχλεί λιγότερο από ότι στον Καμαρά του Σάββα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Υπερτραγικος χθες.
ειναι μονος του. εχει καει και εχει μεγαλωσει. δεν ξερω αν αυτος που ηρθε θα αποδωσει δεδομενου οτι ειναι δανεικος που δεν μπορεις να τον αγορασεις.
ξεσκαρταρισμα στο κεντρο. το καλοκαιρι θες 2 αμυντικα χαφ να δαγκωνουν.οχι ενα. δυο. ο εμβιλα αν μεινει του χρονου θα δινει ανασες. και διωχνεις μπουχαλακη κουντε. και μενεις με χουανγκ εμβιλα και 2 ακομα χαφ. γαβ γαβ γαβ γουβ
hang your demons
Φτάνει με την ηλικία του, πριν 2 μήνες έγινε 32 ο άνθρωπος. Ο άλλος ήθελε να παίζει με 2 χαφ και να κάνουν τα πάντα, άμυνα, οργάνωση, μαγείρεμα, σκούπισμα. Μια χαρά είναι ο Εμβιλά αν σταματήσουμε να είμαστε μπουρδέλο στα χαφ.
Αν είναι κουρασμένος να σταματήσει να σουτάρει "από όπου" και αυτό μάλιστα να το κάνει στο πρώτο μέρος της συμμετοχής του που υποτίθεται έχει δυνάμεις.
Σε κάθε αγώνα χάνουμε μία με δύο επιθέσεις από κάθε μαλακία που του κατεβαίνει, όπως και από καμία-δύο ακόμα χάνει ο κάθε ένας της εντεκάδας επειδή αυτοσχεδιάζει και δεν κάνει τα προφανή, όπως να ανοίξει την μπάλα στον ελεύθερο που είναι κάπου στο πλάι, ή έρχεται κοντά του από τον άξονα και να φύγει στον κενό χώρο για να ξαναπάρει τη μπάλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 20-09-22 στις 12:12
Η αληθεια ειναι οτι κανει κατι σουτ πολυ ασχημα. οι μονοι που "δικαιουνται" να σουταρουν εκτος περιοχης νομιζω ειναι οι χαμες και μπιελ .
αντε και ο χουανγκ ιν μπεομ.
hang your demons
flessanto (19-09-22)
Η αλήθεια είναι ότι έχει να σταυρώσει εύστοχο σουτ εκτός περιοχής από τη Λαμία πρόπερσι.
redbaron (19-09-22)
Εγω δεν έβλεπα ουτε πέρσι στον Εμβιλα τιποτα σημαντικό,δεν ήθελα να μείνει,είναι πολύ αργός για την θέση του.
Κι αν είναι να παίζουμε με 10ρι μιας και έχουμε μαζέψει τόσα,ένας λόγος παραπάνω να μην μου κάνει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (19-09-22)
sabar77 (19-09-22)
Ακριβώς αυτό. Είναι πάρα πολύ αργός για αμυντικό χαφ.
αδικως τα ακουει καθε φορα. δεν φταιει αυτος αλλα το πως τον διαχειριστηκαν και δεν του εβαλαν διπλα καποιον με τα ιδια προσοντα.και να παιζει μαζι του και να τον ξεκουραζει. συν τις αλλοις δεν εχει τα πνευμονια της 1η του χρονιας.
hang your demons
σημερα μεχρι να γαμηθει το πραγμα ηταν ο παλιος καλος εμβιλα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
john syggel (07-10-22)
Σαν κεντρικός αμυντικός, μη σου πω ότι έχει μέλλον.
sabar77 (07-10-22)
Μεγάλος παίκτης ο Γιάννος.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να το ψήσει να αρχίσει να μένει πίσω καλύτερα, να πάρει αλλά δύο - τρία χρόνια καλής μπάλας...
Πολύ καλός απόψε.
flessanto (27-10-22)
estai (27-10-22), john syggel (28-10-22)
FanisJK7 (14-01-23)
Από το τέλος του πρώτου γύρου, δεν έχει μπει στο γήπεδο ακόμα...
Είναι που είναι αργός, όταν ανεβαίνει σουτάρει κιόλας και γαμιέται ο Δίας...
Bookmarks