drizzt (11-11-20), giovanni#10 (11-11-20)
Είχε ο Πέπε πατέρα που έπαιζε τέρμα στο Ολυμπιακό;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (11-11-20), giovanni#10 (11-11-20)
Ανύπαρκτος απόψε και χωρίς καμία δικαιολογία.
Ξέρει μπάλα, δεν είναι αμυντικό χαφ, έχει παίξει λίγα παιχνίδια, αλλά αρχίζω να απογοητεύομαι σιγά σιγά. Χθες τραγική εμφάνιση. Οι προπέρσινες μεταγραφές μας βγήκαν σχεδόν όλες, φέτος μάλλον ήρθε ο λογαριασμός.
4 ματς εχει παιξει ρε παιδια. Τα 2 ειδικων συνθηκων. Βγαλατε κιολας συμπερασμα; Η ομαδα χρειαζεται ενα χαφ που να ξερει μπαλα, ειδικα στο πρωταθλημα
chainsaw (26-11-20)
φαινεται οτι ξερει μπαλα. αλλα μου φαινεται καπως μαλθακος. δεν εχει αυτο που εχει ο φορτουνης να κουβαλησει μπαλα και να βγαλει την κοντρα.μου κανει για χαφ τυπου Σαμαρη. θα μοιρασει κοντινες και μεσαιες μπαλιες στο κεντρο θα κοντρολαρει το παιχνιδι μεχρι εκει. να του δωσουμε ομως χρονο ακομα.
hang your demons
Προσωπικά γουστάρω πάρα πολύ τέτοιους "soft" παίκτες μπαλάτους. Αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και σε καταπίνουν οι αντίπαλοι. Χθες δεν φάνηκε καθόλου, θα μου πεις με τη Σίτι ποιος φαίνεται, αλλά όπως είχα πει και για τον Σεμέδο, γι' αυτό τους παίρνεις, για να σου παίξουν κάτι σ' αυτό το επίπεδο, στην Ελλάδα μπορώ και χωρίς Πέπε. Θα τον περιμένω κι άλλο δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας, σιγά σιγά να δείξουν τίποτα και οι μεταγραφές, δεν θα βγάλουμε όλη τη χρονιά με συγχωροχάρτια.
Καλά και ο Φορτούνης μαλθακός είναι. Συμφωνώ 100% στην παρομοίωση με Σάμαρη, ακριβώς τέτοιος παίκτες πρέπει να είναι.
Αυτόν τον πιστεύω ακόμα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και καλά κάνεις, αλλά σε σκληροπυρηνικά παιχνίδια, καλύτερα να βάζεις Καμαρά δίπλα στον Εμ Βιλλά, για να έχει περισσότερο νεύρο το κέντρο. Από το να έχεις τη δαντέλα στο 8, λίγο καλύτερα είναι να την έχεις στο "10".
voskos_7 (26-11-20)
Παντως ειλικρινα το λεω, χθες ηταν το μοναδικο παιχνιδι στη ζωη μου πιυ απο το πρωτο ημιχρονο ηθελα να μπει ο Μπουχαλακης...
εγω νομιζω οτι πισω πρεπει να παιζουν εμβιλα και καμαρα. ουτε ο μπουχαλακης. ο καμαρα απο τοτε που ο μαρτινς τον εβαλε 8αρι την εχει δει οτι ειναι ο Τουρε και στα ανασταλτικα τον παιζει. εχει καβαλησει καλαμι. την δουλεια του μπουχαλακη την κανει και ο καμαρα αν του δοθουν οι καταλληλες οδηγιες. με την διαφορα οτι ο καμαρα ξερει και λιγο μπαλα παραπανω απο τον μπουχαλακη που μονο τρεχει περισσοτερο απο ολους. απλα εμενα μου φαινονται αυτα τα χιλιομετρα οτι τα κανει σε slow motion![]()
hang your demons
drizzt (26-11-20)
Μου θυμιζει τον Φεισα και δεν το λεω για αρνητικο. Θεωρω καλο παιχτη τον Σερβο.
Ετσι οπως τον βλεπω, νομιζω πως οταν βρεθει με τους γυρω του θα μας ανεβασει επιπεδο.Απο εμενα, ειναι ναι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν έχουν πολλές ομοιότητες, πάντως...
Ολη η εικονα του χθες, αλλα και γενικοτερα μαλλον, συνοψιζεται στο τηλεοπτικο πλανο κατα τη διαρκεια του ημιχρονου, οπου φοραει το μπουφανακι του, κοιταει στο απειρο και φτιαχνει τη φραντζα στο μαλλι του.
Είναι και ο Μάρτινς κακομοίρης. Πρέπει να ξεμείνει από λύσεις για να βάλει έναν καινούργιο.
Τί να κάνει; Να βάλει τον εαυτό του αλλαγή, σαν τον Αμοκάτσι;
Δεν αποκτούν αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες από τις προπονήσεις...
chainsaw (10-12-20)
Λίγο ανησυχητικό που ακόμη και σε αγώνες σαν τον σημερινό ο Μαρτίνς θα προτιμήσει να βάλει παίκτες όπως Σουντανί, Ρατζέλοβιτς, και δεν τον χρησιμοποιεί για να ξεκουράσει Καμαρά ή Εμβιλά. Μάλλον στο κυπελλάκι θα τον δούμε.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (06-01-21)
Bookmarks