giovanni#10 (02-03-21), ttg_red (02-03-21)
Όταν με το καλό έρθει η ώρα παρακαλείται ο Αντώνης να ανοίξει το θέμα για το παιχνίδι με την Άρσεναλ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (02-03-21), ttg_red (02-03-21)
Κρίμα που δε ζει ο Μητσοτάκης - πατήρ. Θα του ζητούσαμε να ανοίξει το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ της Άρσεναλ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (02-03-21)
differance (02-03-21), panahs7 (02-03-21)
Ολλανδία και Βέλγιο, αν θέλουν να δούνε προκοπή, καλό θα είναι να κάνουν ένα πρωτάθλημα, μήπως και ανέβει καθόλου το επίπεδο.
Όταν παίζεις με τη Φένλο και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, τί να καταλάβεις για το υλικό σου;
Η Άρσεναλ, από την άλλη, πλέον μου κάνει εντύπωση που έχει τρία σερί διπλά στο Καραϊσκάκη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άρχισε και ο τελικός. Η ΜανΓιου κυριαρχεί προς το παρόν.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-05-21)
Επί της ευκαιρίας, ποιος διάολο εφηύρε το "Σόλσκιερ"; Σούλχερ (ή Σούλσερ) λέγεται ο άνθρωπος.
Μας συμφέρει να το πάρει η Μάντσεστερ ή και οι δύο είναι από πάνω μας οπότε να χαμε να λέγαμε;
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
captain-cook (26-05-21)
Με σιφλιαζει τόσο η Γιουνάιτεντ που δεν σκέφτηκα καν τι μας συμφέρει.
panahs7 (26-05-21)
Και εννοείται ότι μόλις ασχολήθηκα έβαλαν γκολ
panahs7 (26-05-21)
Πολύ καλός ο Καβάνι, μέχρι και άμυνα παίζει. Απορώ γιατί είχε μείνει χωρίς ομάδα μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Θυμήθηκα τώρα που ζητούσα να τον πάρουμε.![]()
Josimar (26-05-21)
Τι έχασε μόλις ο Ράσφορντ!
Κοίτα που μπορεί να το χάσει η ΜανΓιου γαμώ την γκαντεμιά μας, γαμώ.
Και το έχασε...![]()
Όταν το έβαλε ο τερματάς της Βιγιαρεάλ, λέω θα το χάσει ο Ντε Χέα με τα και καλά ψυχολογικά παιχνίδια που έκανε.
Bookmarks