Διαβάζω Χασαν και λέω επιτέλους κάναμε το αυτονόητο. Οι παίκτες ποδόσφαιρου να παίζουν σε όλα τα τμήματα για οικονομία.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Χασάν Μάρτιν. Ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Το who is whο
Γεννήθηκε: 22/11/1995 (Staten Island, New York)
Υπηκοότητα: Αμερικανός
Ύψος: 2.01μ.
Θέση: Center
Προηγούμενες ομάδες: Ryukyu Golden Kings Okinawa (2017–201, Bayreuth (201, Budućnost (2019–2020)
Οι περσινοί αριθμοί του: Στο Eurocup σε 9 αγώνες είχε μέσο όρο 13.6 πόντους (56% βολές, 67.5% δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1.8 κλεψίματα και 1.7 κοψίματα. Στην ΑΒΑ League σε 20 αγώνες είχε μέσο όρο 10.5 πόντους (55.7 βολές, 67.2 δίποντα) και 5.6 ριμπάουντ.
Διαβάζω Χασαν και λέω επιτέλους κάναμε το αυτονόητο. Οι παίκτες ποδόσφαιρου να παίζουν σε όλα τα τμήματα για οικονομία.
Παιχτούρα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (10-10-20)
Ισαξιος του Ογκαστ ελεγαν οι ειδικοι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (10-10-20)
Καλος πρεπει να ειναι αυτος.
Ανθρωποφάγος, θα κάνει κόσμο να κλάψει.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Ο Χασάν Μάρτιν έχει 32/35 δίποντα (91.4%) σε επτά αγώνες στη rookie σεζόν του στη EuroLeague
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (05-11-20)
Gαμώτο, λάθος Χασάν χρησιμοποιούμε στο ποδόσφαιρο
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (20-02-21)
Κοίτα μαμά! Χωρίς σέντερ!!!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τέλεια. 2 καλούς ξένους παίκτες έχει ο Ολυμπιακός, ο ένας έπαθε ρηξη μηνίσκου. Καταραμένο τμήμα ρε πουστη μου. Δεν έχει περάσει σεζόν χωρίς ατυχια
drizzt (20-02-21)
Faithful (20-02-21)
Εγω παντως απορώ γιατί πήραν τον Κουφό.
Τόσο καιρό παίζουμε χωρίς 3αρι τι θα ήταν να παίξουμε και χωρίς σεντερ;;
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (20-02-21)
Καλά ναι. Σίγουρα υπάρχει θέμα με το ιατρικό τιμ.
Το να πάθει ομως ένας παίκτης ρηξη χιαστων, για παράδειγμα, δε σχετίζεται με το ειδος προπόνησης ή τους ιατρούς. Πρόκειται απλά για ατυχία ή παίκτη με αδύναμη κράση. Πρόχειρα θυμάμαι τους Λοτζεσκι, Χακετ και Γιανγκ.
Τεσπα, το ζήτημα είναι ότι ο Μάρτιν είναι γενικά επιρρεπής στους τραυματισμους. Κάθε 2 ματς έχει πρόβλημα.
drizzt (20-02-21)
Οι χιαστοι μπορουν να σχετίζεται και με την εκγύμναση αλλά δεν πιστεύω να κάνουν τόσο σοβαρά λάθη σε αυτό το επίπεδο. Απλά γενικά αν βλέπεις δέκα χρόνια βγάζεις μόνιμα τραυματισμούς κάτι δεν πάει καλά σίγουρα.
Ίσως και ότι δεν έχεις επιλογές όταν κάποιος σου τραυματίζεται.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Συμβαίνει κάτι με δαυτον ρε σεις; Ενα βόθροσαιτ έγραψε, ότι σύμφωνα με αποκλειστικά πληροφορίες, πήγε και εγχειρίστηκε για 2η φορά στην Αμερική, χωρίς να ενημερώσει την ομάδα. Συμβουλευτηκε λέει δικούς του γιατρούς, διότι πίστευε ότι η αποθεραπεία του δεν πηγαίνει καλά.
Τα ρεπορτάζ λένε ότι συνέβη και το ιατρικό Τιμ μας όταν είδε τις εξετάσεις πριν και μετά από αυτή την επέμβαση απεφάνθη όπως ήταν σωστή απόφαση. Αλλά έπεσε λέει βαρύ πρόστιμο επειδή δεν ενημέρωσε. Στη θέση του Μάρτιν και εγώ θα φοβόμουν το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πάντως...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Βασικά γι ακόμα μια φορά είδαμε πόσο άχρηστοι είναι οι γιατροί αλλά οι ΑΦΟΙ συνεχίζουν να κοιμούνται.
Κατά τα άλλα αυτό που έκανε ο παίχτης θέλει διακοπή συμβολαίου αλλά είμαστε τόσο φλώροι που ούτε αυτό θα κάνουμε.
Οπότε θα κρατήσουμε μια μετριατζα με πρόβλημα στον χονδρο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (23-08-21), giovanni#10 (23-08-21)
Bookmarks