Όταν έκανε επίθεση ο Καλάθης κι ο Σινγκλτον, ήταν όλα καλά. Μπογρηδες και Λαρεντζάκηδες θέλετε βαζελες. Πουτσα χωρίς σαλιο
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
«Έκανα λάθος, είχε τελειώσει το παιχνίδι. Εκείνη την ώρα κι εγώ δεν κατάλαβα με τόσους σφυγμούς. Ζητάω συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό, όλο τον οργανισμό και όλο τον κόσμο γιατί πραγματικά ήταν μία φάση που δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό».
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το μονο λαθος του ηταν οτι αντεδρασε μετα προς τον παγκο του βαζελου.
Κατα τ'αλλα πολυ καλα εκανε. Τετοιους παικτες θελουμε. Να συνδυαζουν ταλεντο και τσαγανο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ανανεώνει για 3 χρόνια ο Λάρυ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (18-07-23)
Δεν ψάχνει περισσότερα λεφτά, δεν μανουριάζει για τον χρόνο συμμετοχής, δεν τον απασχολεί ο ρόλος του μέσα στην ομάδα, τί τον θέλουμε;;;
Mπραβο πολυ καλο νεο. Ειχα αρχισει να ανησυχω γιατι δεν ειχε ανανεωσει κατα τη διαρκεια της σεζον, οπως οι υπολοιποι
καλο νεο!!!
Ας τον παρει στα τελειωματα του ο Τρακης να του δωσει ενα σκασμο λεφτα.οπως θα δωσει σε 3 χρονια 3,κατι εκατομυρια στο 37χρονο Σλουκα.
hang your demons
Εχουν πλακα οι βαζελοι. Αν επαιρναν αυτοι τον Λαρεντζακη του χρονου: "Τι τους εκανες παλι προεδρε. Τους τελειωσες. Oυτε αυτον δεν μπορουν να κρατησουν", "Πηραμε παικτη μαγκα, θα απογειωθει στην Παναθα"
Τωρα που εμεινε στον Ολυμπιακο: "Τι τους εχει κανει προεδρε. Τρεχουν να ανανεωσουν το παλτο, μην τους τον παρεις και αυτον", " Σιγα τον παικτη"
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έως το 2026.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
voskos_7 (21-07-23)
Βάλε και το βίντεο, ρε μισοπνέμμονε...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks