Επειδή το διαβάζω εδώ και πολλές ώρες, ο ΜακΚισικ ΔΕΝ είναι επιλογή Μπαρτζώκα. Ο παίκτης προτάθηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ όταν έμεινε ελεύθερος απ' την Μπεσίκτας. Προφανώς έδωσε το ΟΚ ο κοουτς, αλλά δεν ήταν δικό του σκάουτινγκ... Κι εμένα άμα μου έλεγε ο Λεμπρόν Τζέιμς οτι θέλει να 'ρθει στην ομάδα, θα λέγατε τι καλούς Αμερικάνους βρίσκω κι οτι έχω καλό μάτι...
giovanni#10 (04-03-20)
τους βιασε ο παικταρας.επιλογη μπαρτζωκα παρακαλω
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μονο που ο Μπλατ είχε πάρει τον Γουιλμπεκιν στην Νταρουσαφακα με μπάτζετ 20 μύρια. Ο αντίστοιχος Γουιλμπεκιν θα μπορούσαμε να πούμε ότι φέτος είναι ο Ντορσει. Λες ο Μπλατ να μην τον ήξερε ή να μην ήθελε να τον φέρει; Απλά ήταν προφανές ότι θα προτιμούσε κάποια ακριβότερη ομάδα. Το βεληνεκες του Ολυμπιακού στη θέση των γκαρντ φτάνει μέχρι τον νέο Χακετ, τον νέο Πανγκος ή Βεστερμαν.
Η άλλη λύση είναι να βρεθούν παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Ελις ή να στηριχθουν ελληνόπουλα. Σε αυτό το μοντέλο φυσικά ταιριάζει καλύτερα ο Μπαρτζωκας. Δε θα διαφωνήσω. Ο Μπλατ έχει άλλο στυλ, το οποίο ταίριαζε ακριβώς στην Μακαμπι με τις διασυνδέσεις στην Αμερική κλπ. Παρολαυτα, αν οι συνθήκες ήταν καλύτερες, πιστεύω κάτι θα παρουσίαζε κι αυτός.
Όσο για τον Γκος. Προφανώς το ότι πωλήθηκε τόσο και έχει εγγυημένο συμβόλαιο στο nba, κάτι λέει για την αξία του. Ο Λεντει έχει μεσο όρο Index rating 13.3, πόντων γύρω στους 15 και τρίποντο 42% σε ομάδα οκτάδας. Είναι κάτι περισσότερο από αξιοπρεπής.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
estai (05-03-20)
Επικό πρόστυχο ανώμαλο καβλίκι... θα κάνει ιστορίες αυτή στα οριζόντια που θα σου φεύγει η περούκα από την γκάβλα... γι αυτό καρφώνει έτσι ο παικτούρ...
There is a Dude in town
estai (05-03-20), pirateeeeeee (05-03-20), sk12072 (05-03-20)
Δε ξέρω τι λέτε, εγώ πάντως την έτρωγα.
Ο Μπλατ στη Νταρουσάφακα πήρε παιδάκια και τα έκανε παικταράδες. Επίσης στη Μακάμπι έχει φτιάξει ένα σωρό παίκτες και κάποιους δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Σον Τζέιμς, Ταϊρίς Ράις, Ρίκι Χίκμαν, Λάντεσμπεργκ, Κλάιμπερν, Γουίλμπεκιν, Γουοναμέικερ, Σαντ Ρος και αρκετούς άλλους μη Αμερικάνους. Σ' εμάς έφερε Γκος, Λε Ντέι, Τσέρι και Μπολντγουιν...
Ο Μπαρτζώκας στην Κουμπαν με μεγάλο μπατζετ, είχε τρελάνει την Ευρώπη με Ντιλέινι, Μπροκχοφ, Κλαβέρ, Σίνγκλτον και Ράντολφ. Οι 2 είναι στη Μπάρτσα τώρα, ο ένας στη Ρεάλ, ο άλλος στην Εφές κι ο Μπροκχοφ σε κάποιους κακομοίρηδες στο ΝΒΑ. Εδώ έφερε κάτι Μάρντι Κολινς, Σέντρικ Σίμονς και διάφορους άλλους γελοτοποιούς.
Ο Σφαιρόπουλος το πιο τρανό παράδειγμα. Στη Μακάμπι οι Αμερικάνοι είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Εδώ οι καλύτεροι που έφερε ήταν ο Χάκετ κι ο Μπιρτς. Στα χειρότερα ας μείνουμε στον Γουότερς και τον Χακίμ Γουόρικ.
ΌΛΑ είναι θέμα μπατζετ.
ΥΓ. Ο Ντορσι είχε συμφωνήσει σε μας το καλοκαίρι, αλλά ζήτησε παραπάνω προθεσμία απ' την ομάδα κι ο Μπλατ τον έκοψε. Το είπε ο ίδιος ο παίκτης πριν κατι μερες.
BrazHlias (05-03-20), chainsaw (06-03-20), pirateeeeeee (06-03-20), SIRSOULIS (06-03-20), The Dude (05-03-20)
Στον Ολυμπιακό δεν έκανε καλή επιλογή ξένων. Δε μπορεί να γίνει το μαύρο άσπρο.
Μόνο το ότι έφερε τον Μπαλντγουιν με 800 είναι έγκλημα.
chainsaw (06-03-20)
Είχα διαβάσει πως τον είχαν κλείσει με 800. Είπες πως όλα είναι θέμα μπάτζετ. Πόσα έπαιρνε ο Μακκίσικ στην Τουρκία?
Πόσα έπαιρνε ο Μπιρτς κι ο Χάντερ και ο Χάινς πριν έρθουν στον Ολυμπιακό?
Δεν είναι μόνο θέμα μπάτζετ. Ο Μπλατ αποδείχτηκε καταστροφικός για τον Ολυμπιακό χωρίς να σημαίνει πως είναι κακός προπονητής.
BrazHlias (05-03-20)
Πολύ λίγα έπαιρναν όλοι αυτοί που λες. Φυσικά είναι θέμα μπατζετ ομως. Σκέψου οτι τη χρονιά του Χάινς που έπαιρνε 300 χιλιάρικα, ο Πάουελ έπαιρνε τα διπλάσια, όπως κι ο Άντιτς. Ο Μπιρτς κι ο Χάντερ επίσης πήραν λιγότερα από Χακίμ Γουόρικ και Σον Τζέιμς. Εμείς κρίνουμε πάντα εκ του αποτελέσματος.
Δε διαφωνώ καθόλου στο θέμα Μπλατ. Έχω δει τι έχει κάνει με μεγάλα μπατζετ όμως, όπως είδαμε τι μπορούν να κάνουν οι Μπαρτζώκας και Σφαιρόπουλος με μεγάλα μπατζετ, γιατί εδώ τρώγανε κράξιμο για τις επιλογές τους.
ΥΓ. Ο ΜακΚισικ ήρθε με 30 χιλιάρικα το μήνα, μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά θα πάρει περισσότερα σίγουρα.
εγώ ξέρω ότι την ομάδα του περιβόητου moneyball με τον Μπραντ Πιτ την κράζει όλος ο κόσμος. Μερικά ρεκόρ και τίποτα παραπάνω (ούτε τελικό), ούτε οι φίλαθλοι της πόλης δεν την θέλουν. Αντίθετα η ομάδα που είδε την τεχνική και την συνδύασε με κάποια παραπάνω λεφτά πήρε πρωταθλήματα και έσπασε την ανυδρία 85+ ετών
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks