Να το ξαναπω;;;;
Μετα την νικη στο κυπελλο παμε να παρουμε ενα μεγαλο, ενα τεραστιο διπλο στην εδρα της ζαλγκιρις...!!!
Καλυψη απο NOVASPORTS 1 στις 20:00
Να το ξαναπω;;;;
Κερδιζουμε την Ζαλγκιρις, τρελαινονται ολοι πως μπορουμε οχταδα, ερχεται η Τσσκα μας περναει ενα χερι ασταρι και ξανα απο την αρχη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θα τους διαλυσουμε!!
Ο Μιλουτινοφ φέτος δε μαρκάρει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παναγία μου παίζουμε κόντρα στον καθυστερημένο ΛεΝτει και χάνουμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Mαυρα χαλια. Αμυνα 0. Τρωμε και αιφνιδιασμους.
Με καθε αμυνα φαουλ. Ελεος!
Αρχισαν τα τριποντα τα βλαμμενα.
Φτανει πια με το αργο μπασκετ του Σπανουλη. Ημαρτον. Ελπιζω να ειναι η τελευταια σεζον που βλεπουμε αυτο το καρκινωμα.
Rena (04-02-20)
Ξεφυγε πολυ το πραγμα...
giovanni#10 (04-02-20)
chainsaw (04-02-20)
Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Ζάλγκιρις, «ο Σπανούλης και ο Ρότσεστι θα κάνουν μαγνητική, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ρότσεστι θα λείψει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες με μυϊκό τραυματισμό. Ο Σπανούλης χτύπησε στο σημείο που είχε κάνει χειρουργείο πέρυσι, οπότε θα δούμε αύριο το πρόβλημα ακριβώς».
μια απτα ιδια
εκει που παμε να χαρουμε λιγο ερχονται τετοιες εμφανισεις
Bookmarks