Βολικός τύπος παίκτη, θα είναι δανός όταν παίζει καλά και τούρκος όταν σέρνεται.
Ο Εμρέ Μορ είναι επίσημα παίκτης του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Ο Μορ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1997 στη Δανία, με τουρκική υπηκοότητα. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και στην επαγγελματική του καριέρα έχει φορέσει τις φανέλες των Νόρτζελαντ, Ντόρτμουντ, Θέλτα και Γαλατάσαραϊ.
Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17, Κ18 και Κ19 της Δανίας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Κ21 της Τουρκίας αλλά και την ομάδα ανδρών, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει στο παλμαρέ του ένα Κύπελλο Γερμανίας (2016/17) και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας (2019/20).
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Βολικός τύπος παίκτη, θα είναι δανός όταν παίζει καλά και τούρκος όταν σέρνεται.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Ποντένσε βγαίνει και σε Τουρκοδανό;
There is a Dude in town
flessanto (03-02-20)
Σε μάκρος ή πάχος τύπε;
There is a Dude in town
Πατάει κάτω τον Ποντένσε σε μπάλα και τον Σεμέδο σε ανωμαλία... Το πιό πιθανό είναι ότι θα διαπιστώσουμε πιο εύκολα και γρήγορα το δεύτερο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (30-06-20)
Διαβαζω σε ρεπορταζ πως εχει υποχρεωτικη ρητρα αγορας σε περιπτωση που πιασει ενα αριθμο συμμετοχων.
Ε το πολυ πολυ να παιξει 5-6 παιχνιδια και αν δουμε πως ειναι παρταλι δεν θα ξαναπαιξει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (03-02-20), flessanto (03-02-20), giovanni#10 (03-02-20)
Πήρε το Νούμερο 10 του Ποντένσε.
flessanto (03-02-20)
Απο ποτε εχουμε να δουμε το νουμερο 10 στην πλατη ενος "δολοφονου" ρε παιδια; Απο τσεμπουρ αν δεν κανω λαθος.
Ειχαμε καλομαθει για πανω απο μια δεκαετια με Καραπιαλη, Ζιοβανι, Ριμπο, Τζεμπουρ. Απο τοτε αν δεν κανω λαθος παει στις μισοριξιες τυπου Μαριν, Φετφα, Ποντενσε και τωρα Μορ.
υ.γ. Απο αυτα που διαβαζω, μαλακισμενο μου φαινεται. Δυσκολο να παρει θεση βασικου, ακομα πιο δυσκολο να μεινει και για την επομενη σεζον.
flessanto (30-06-20)
flessanto (30-06-20)
Εμένα καλός μου φαίνεται από αυτά που είδα στο γιουτουμπ.
Θα μου πεις οκ ανασφαλές συμπέρασμα αλλά παρ'όλα αυτά δεν είναι μεγάλος σε ηλικία και έχει περάσει και από Ντόρντμουντ. Δεν είναι και λίγο.
Νομίζω πως θέλει ένα καλό τραμπούκισμα από τον Σεμέδο στις τουαλέτες και θα γίνει αρνάκι.
drizzt (04-02-20)
flessanto (04-02-20), giovanni#10 (04-02-20)
Απο Ντορτμουντ ειχε περασει κι ο Σαντανα.
Ηρεμα το λεω...
Faithful (05-02-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-02-20), voskos_7 (05-02-20)
Θανάση Τσαλταμπάση welcome to Olympiakos
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
flessanto (04-02-20), giovanni#10 (04-02-20)
παιχτης για να μπαινει μετα το 3-0 στα παιχνιδια στο καραισκακη.
Πολύ νωρίς για να κριθεί.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μη νομίζεις - σε άλλα 4 θα τον δούμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (09-02-20)
Κάτι ακούγεται τις τελευταίες ώρες στο Facebook ότι ο παίκτης ζήτησε να φύγει άμεσα μιας και δεν του δίνονται ευκαιρίες,έχουμε καμία επίσημη πληροφορία ή είναι αρβύλα;;;;
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτη φορα το ακουω.
Ψιλομουφα μου φαινεται αλλα ετσι κι αλλιως ο παικτουρ εχει τη φημη ταραχοποιου.
Bookmarks