Στον Ολυμπιακό ο Έλις
H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Οκτάβιους Έλις για ενάμιση χρόνο.
Ο Αμερικανός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Το who is who…
Γεννήθηκε: 10/03/1993
Υπηκοότητα: Αμερικανός
Ύψος: 2.08μ.
Θέση: Σέντερ
Προηγούμενες ομάδες: Cincinnati (2011-12), Trinity Valley (2012-13), Cincinnati (2014-16), Mornar Bar (2016-17), Enisey Krasnoyarsk (2017), Προμηθέας Πατρών (2017-20)
Οι αριθμοί του…
Τη σεζόν 2019-20 -με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών- έχει σε 12 αγώνες στο Eurocup μέσο όρο 10.8 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 1.1 κλέψιματα και 1.1 τάπες.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 16 αγώνες έχει κατά μέσο όρο 10.2 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ, 0.7 κλεψίματα και 0.6 τάπες.
Τι είναι αυτό πάλι? Πάνε - έρχονται, πάνε - έρχονται, βαρέθηκα.
Δεν έχει φανελάκι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σας φαινεται λιγο πεσμενος ο παιχτης;
Εγω περσι στα λιγα ματς που ειχε παιξει ειχα εντυπωσιαστει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (16-11-20)
Από τότε που απέκτησε νησί, το παίζει μούτρο κι έτσι...
There is a Dude in town
giovanni#10 (16-11-20), voskos_7 (17-11-20)
Ο Οκταβιος, ο αντρας της Ελλης, αγορασε ενα νησι. Και ο τυπος εκανε ενα λογοπαιγνιο με το ονομα του παιχτη. Οκ εχω ακουσει και καλυτερα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μην εξηγεις ρε Τυπε. Μονο οι πολυ πνευματωδεις το καταλαβαμε.
Έλα, καλός είναι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks