panahs7 (21-05-22)
panahs7 (21-05-22)
Αυτο ειναι το λαθος,εκει πρεπει να πας με double-team.Ετσι ομως αφηνεις ελευθερο εναν παικτη,που μπορει να ειναι και ο Λαρκιν.
Όλα εύκολα είναι αρκεί να μην είσαι ο μαλάκας που θα πάρει την απόφαση που θα κρίνει έναν ημιτελικό.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (21-05-22), pirateeeeeee (21-05-22), sabar77 (21-05-22)
Γιαυτό πληρώνεται, για να πάρει τις αποφάσεις.
Αν δε γουστάρει ας έρθει να κοουτσάρει τον Αριστοτέλη Φλώρινας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κοίτα να δεις πόση διαφορά κάνει μια λήψη και ένα απλό στοπ καρέ. Λοιπόν η φάση ξεκινάει εδώ:
1) Ο Μπαρτζώκας είπε ότι δεν θέλαμε να δώσουμε το δεξί drive, οπότε όλα πέτυχαν βάση σχεδίου. Από εδώ και πέρα όμως, μάλλον ήταν ότι κάτσει (δεν είπε ούτε ο ίδιος αν υπήρχε σχέδιο απ' τη στιγμή που θα πετύχουμε τον βασικό μας στόχο).
2) Ο Μίσιτς κάνει ένα αλματάκι προσποίησης προς τα αριστερά και πλέον είναι αμαρκάριστος. Ο Βεζένκοφ τον χάνει και ο Ουόκαπ έχει την κρίσιμη απόφαση αν θα πάει αυτός για double team ή αν θα φύγει.
3) O Ουόκαπ τελικά φεύγει κι ο Μίσιτς πλέον έχει χτίσει όλη την κατάσταση για να σουτάρει με καλές προϋποθέσεις. Ο Βεζένκοφ αναγκάζεται να πηδήξει από μεγάλη απόσταση γιατί τον είχε χάσει.
4) Αυτό είναι το στοπ καρέ που έβαλες. Βλέπεις πόσο μεγάλη διαφορά κάνει η λήψη της κάμερας. Εγώ θεωρώ ότι ο Μίσιτς το βλέπει το καλάθι στο πιάτο, δεν εμποδίζεται ιδιαίτερα.
Μπόνους καρέ, όταν έχει φύγει η μπάλα απ' τα χέρια του, δείτε πόση ώρα έμειναν στον αέρα οι 2 παίκτες. Ο Μίσιτς δεν σούταρε στο καρέ που έβαλες, περίμενε να πέσει ο Βεζένκοφ και μετά το έκανε με την άνεσή του.
Έναν τέτοιο παίκτη δεν τον αφήνεις ούτε στην "κακή του πλευρά" ελεύθερο. Είναι σαν να λέμε "δεν θέλαμε να δώσουμε το αριστερό σουτ στον Μέσι, αλλά τζογάραμε με το δεξί". Με double team δεν θα είχε πάσα στον Λάρκιν, οπότε καλύτερα ας το έπαιρνε άλλος το σουτ τους, έστω και ελεύθερος. Πέσαμε στην παγίδα. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια βέβαια.
αν γινοταν double team έμενε ο 18 ελεύθερος για ελεύθερο σουτ/drive/πάσα/φαουλ --> είτε ελευθερο σουτ/drive/φαουλ στον 6
παίρνεις την απόφαση που σου δίνει μεγαλύτερη επιτυχία
καταστραφηκε το plan A της επίθεση τους και έγινε iso ένα πέταγμα της μπάλας με κακές προυποθέσεις.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Το ρολόι το βλέπεις; Τίποτα δεν προλαβαίνουν, μόνο σουτ. Απ' το να το πάρει ο Μίσιτς ή ο Λάρκιν, προτιμότερο είναι να τζογάρεις με αυτούς που λες ακόμα και ελεύθερους, με 2'' στο ρολόι. Βέβαια αν το έβαζαν, μετά θα λέγαμε γιατί άφησαν παίκτες ελεύθερους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Εγώ πάντως δεν τις βλέπω τις κακές προϋποθέσεις. Μια χαρά "άνετος" σηκώθηκε και σούταρε.
zionikos (22-05-22)
Αν αυτό ήταν ότι σηκώθηκε άνετος ο μισιτς τότε εμείς είχαμε 7/25 άνετοι στον ημιτελικό. Ρε συ Παναή θα μας τρελάνεις.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ναι δεν ειναι καλο μαρκάρισμα, ήθελε παίχτη με γρήγορα πόδια, παιζεις την τελευταία αμυνα του ματς με Παπανικολάου γαμωτο
Ακόμα δεν το χω χωνέψει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
zionikos (22-05-22)
Ποιος είπε ότι σηκώθηκε με το ένα πόδι; Αριστερό στεπ σοτ ήταν. Τώρα για το αν το θεωρείς καλό μαρκάρισμα ή όχι εννοείται δικό σου θέμα, αμαρκαριστος ή άνετος δεν ήταν.
Το είπε ο Μπαρτζώκας ότι πήρε το σουτ με στήριξη στο 1 πόδι και το πήραν πολλοί και το λένε. Η έννοια του μαρκαρίσματος για μένα δεν είναι το χέρι μπροστά του την ώρα του σουτ (που κι αυτό δεν το κάνει όσο έχει το χέρι του Βεζένκοφ στη μάπα του, ξαναδες τη φάση). Είναι όλη η φάση απ' την αρχή ως το τέλος. Όλο το κρίσιμο σημείο είναι όταν κάνει την προσποίηση και τον χάνουν.
Το έκανε κι ο Σπανούλης αυτό το step για να τραβιέται μακριά απ' τα μαρκαρίσματα ok δεν λέω ότι είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Απλά λέω ότι δεν το κάναμε τελικά. Για τέτοιους παίκτες ένα χέρι απλά μπροστά τους είναι σαν να μην υπάρχει. Έπρεπε να προβλέψουμε περισσότερους παράγοντες. Δεν κατηγορώ τον Μπαρτζώκα, ούτε τους παίκτες σε τίποτα. Απλά κουβέντα κάνω εκ του αποτελέσματος, γιατί δε μπορώ να το χωνέψω.
Τώρα πως πέσαμε κι εμείς που καταλαβαίνουμε δύο πράγματα στο τρυπακι να αναλύουμε τόσο την τελευταία φάση ιδέα δεν έχω. Ενώ όλοι ξέρουμε πως με δεδομένη την πίεση και τη διαφορά εμπειρίας και προσωπικοτήτων το συγκεκριμένο ματς δεν έπρεπε να πάει τελευταία φάση.
με 2,5 δευτερόλεπτα πάντως κάνεις για πλάκα πολλά μέτρα. Αν δώσεις και πάσα ακόμη περισσότερα
επίσης οι αμυντικοί δεν βλέπουν τα δευτερόλεπτα όπως εμείς με την ηρεμία μας
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (22-05-22)
Mπραβο στον κοουτς που εδωσε χρονο συμμετοχης σε ολους τους παικτες στο χθεσινο ματς.
Τωρα κάνε το Νταμπλ !
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (22-05-22), john syggel (22-05-22), sabar77 (22-05-22)
οτι ειπαμε νερο και αλατι ρε αρρωστογαυρε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (18-06-22), john syggel (18-06-22)
Ανανέωσε ως το 25.
Faithful (21-06-22)
Bookmarks