drizzt (18-05-22), Faithful (18-05-22), pirateeeeeee (18-05-22)
drizzt (18-05-22), Faithful (18-05-22), pirateeeeeee (18-05-22)
Ότι θέλει θα κάνει και ότι θέλουν οι εργοδότες του. Για μένα με αυτό που έκανε δεν πα να μη φτάσει ούτε τελικούς πρωταθλήματος πρέπει να μείνει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (18-05-22), pirateeeeeee (18-05-22)
Όταν έφυγε την πρώτη φορά κατάφερνε να χάνει από τον βάζελο του Μπατίστα. Κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο για 50 χρόνια. Το ότι πέρσι δεν έπαιρνε τάιμ άουτ μέχρι να φτάσει η διαφορά στους 20 είναι γεγονός όπως και το ότι δεν επηρέαζε το παιχνίδι με αλλαγές ακόμη και όταν η ομάδα δεν τράβαγε μέχρι να κλείσει δεκάλεπτο και αποτυπώνονταν και στα αποτέλεσματα η κακή διαχείριση. Φέτος είναι καταπληκτικός, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε πρέπει να σχολιάζουμε.
Σχολιάστε ελεύθερα κι εγώ θα σχολιάζω τα σχόλιά σας.![]()
john syggel (18-05-22), pirateeeeeee (18-05-22)
Ας ειμαστε σοβαροι. Δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρει το πρωταθλημα απεναντι σε αυτον τον ανυπαρκτο Παναθηναικο τοτε. . Οσο κι αν εσπρωχναν οι γκρι. Παραηταν κακη ομαδα. Ενα ματς μπορει να σταυρωσει, αλλα σε μια σειρα αγωνων θα επικρατουσε. Δεν ηταν κανας θαυματοποιος ο Σφαιροπουλος, που πηρε το πρωταθλημα τοτε με σκουπα.
Απο κει και περα, ποτε δεν ηταν το δυνατο σημειο του κοουτς η παρεμβαση κατα τη διαρκεια του ματς. Ετοιμαζει την ομαδα καλα, οργανωνει στο μυαλο του ποιες κινησεις θα κανει απο τον παγκο και αφηνει τους παικτες να αποφασισουν.
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι πρεπει σε καθε αθλημα να φευγει ο προπονητης...
Όχι απαραίτητα, απλώς αυτός είναι το εύκολο θύμα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Τζωκας δεν ηταν καλυτερος κοουτς και το 2013 που το πηραμε;; Δε θυμαμαι.
Το 2012 σιγουρα ηταν ο Ντουντα.
κανε φαουλ γτχς![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (19-05-22)
Κόλλησες. Κόλλησες τελείως.
Άφησες παίχτες να εκτίθενται και ξεχασες άλλους στον πάγκο.
Πέντε λεπτά δεν άλλαξες ενα γαμημενο σχήμα. Έναν παίχτη ρε φίλε.
Πως θα γυρίσεις να κοιτάξεις Πρι και Παπ , ειδικά Παπ και θα του πεις γιατί δεν έπαιξε? Γιατί?
Πως θα πεις του Ουοκαπ οτι έπρεπε να παίζει το τσιρκο ο Ντορσει?
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (19-05-22)
Κόουτς μαζί σου, δούλεψε, κάνε ακόμα πιο γεμάτο ρόστερ, έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες.
παπανικολαου εμπειρος παιχτης σε καλο βραδυ αποψε και τον αφησε εκτος στο πιο κρισιμο σημειο.Καληνυχτα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν ήμουν ο Παπ ειλικρινά σήμερα θα σηκωνόμουν και θα έφευγα από την ομάδα. Χέστηκα για τους ξένους, όπως χέστηκαν και αυτοί για την ομάδα.
Τα ελληνόπουλα* όμως ρε γαμώτο την πονάνε την ομάδα και τους αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που τους δίνει ο κόουτς.
* δεν είναι και πολλά όμως πόσους Τούρκους είχε σήμερα η Εφές??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Για ποιον λόγο πιστεύουμε ότι οι ξένοι σε μια ομάδα αδιαφορούν περισσότερο από τους ντόπιους, δεν το έχω καταλάβει. Τον ίδιο στόχο και την ίδια δόξα δεν διεκδικούν; Ποιος επαγγελματίας αθλητής τέτοιου επιπέδου δεν θέλει να κατακτά τρόπαια, ειδικά όταν φτάνει σ' αυτό το σημείο; Ο Μίσιτς και ο Λάρκιν δηλαδή είναι Τούρκοι;
chainsaw (19-05-22), giovanni#10 (19-05-22), pirateeeeeee (19-05-22)
john syggel (19-05-22)
Όσες φορές πήραμε ευρωπαϊκές κούπες βασιστήκαμε στους Έλληνες πάντως. Κάτι τρανταχτά ονόματα που αναφέρθηκαν σε άλλο θέμα ήταν θεατές.
Bookmarks