Δε συμφωνώ στο ήττα της πλάκας γιατί είχες την αβάντα από τη γκέλα που είχε κάνει ο βαζελος.
Τώρα αν σε κερδίσουν στο ΟΑΚΑ, πήραν την έδρα στους τελικούς.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η ομάδα έχει κόμπλεξ απέναντι σ αυτούς , και κυρίως ο προπονητής της. Όποτε μακάρι να μπορούσα να πω και τι έγινε, αλλά δεν μπορώ.
Σήμερα κλειδωνες το πλεονέκτημα και τους τελειώνες.
Αντίθετα τους έδωσες ψυχολογία και στο επόμενο θα σου βάλει 20π ο Μεικον ξέρω ‘γώ.
Με καθαρό μυαλό θα ξεθέωνες τον Σέρβο στην αμυνα και δε θα χε τα πόδια να παιξει έτσι. Βασικά θα τον εβγαζες κι εξω με 5φ νωρίτερα.
Ρε δε πήρε ταιμ αουτ σ όλη τη περίοδο, ο Παπ έπαιξε 20’ σερί και ο Σλούκας μάρκαρε τον πιο καυτό τους παίχτη
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (22-11-21)
14% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στα τρίποντα είχαμε σήμερα. Και όταν έλεγα τότε που κερδίζαμε ότι με 28% που είχαμε δεν πάμε πουθενά, με βρίζαν κάτι γραφικοί. Εχουμε γκαρντ που άμα τους βάλεις ελεύθερους να βάλουν 10 τρίποντα θα σπάσουν τα στεφάνια. ΤΟΜΙΤΣ ΧΘΕΣ!
Ελα βρε Μαργαρίτα,αντε να χει κάποιες δεύτερες σκέψεις στο κεφάλι του ο Μπαρτζωκας ως οπαδός της ομάδας,οι ξένοι τι κόμπλεξ να χουν,ξέρει ο Ντορσει ο Γουοκαπ ο Ζαν Σαρλ ξερω γω και ποιος άλλος από ντέρμπι κι ότι κάποτε μας κέρδιζε ο βαζελος;
Ήταν σε τραγική μέρα όλη η ομάδα σήμερα,παίχτες και προπονητής,δεν πήγε τιποτα καλα.
Αυτό,μαλακια μεγάλη,πόνεσε,μέχρι εκεί.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κουλ μάγκες. Έβγαλε όλη η Ελλάδα λεφτά απ' το 8 απόδοση στο 2πλό του ΠΑΟ όταν πήγε στους 13 η διαφορά. Οι 30άρες είναι για τα καφενεία... Μη σπάζεστε
Που το είδατε ότι ήμασταν καλύτεροι? Αυτοί ήταν καλύτεροι και για αυτο κέρδισαν απλά ο κόουτς τους το έκανε πιο εύκολο.
Όλα τα τελευταία ματς πάνε κάπως ετσι. Στην Εφές μπλακ αουτ, σήμερα το ίδιο, ακόμα και στην 20αρα που ρίξαμε στην Μακάμπι μετα την 35αρα του πρώτου δεκαλέπτου το χάσαμε το υπόλοιπο μάτς με πάνω από 10 πόντους.
Νέα ομάδα 2 μηνών με ένα καλό ξεκίνημα νομίσαμε ότι πήραμε το NBA. Ξεκαβαλίστε το καλλάμι κυριοι, θέλει πολύ δουλειά και πολύ καρδιά η κορυφή.
voskos_7 (23-11-21)
Μέσες - άκρες, δηλαδή ακριβώς, όπως τα είπε ο προλαλήσας.
Μη ξεχνάμε και για ποιό λόγο έφυγε την προηγούμενη φορά.
Δε τρέχει μία - ευκαιρία να πιστέψουν αυτοί ότι δεν είναι και τόσο μέτρια ομάδα, με την προϋπόθεση να καταλαβαίνουμε και εμείς ότι θέλουμε δουλειά και όχι μόνο... ...Και ένα προπονητή να συνειδητοποιήσει ότι κανείς δε του ζήτησε, πριν γράψει εγκυκλοπαίδεια, να μας δείξει στην πράξη το πώς μπορεί κανείς να κάνει μία ομάδα μoυνί - καλλιγραφία όταν αντιμετωπίζει έναν συγκεκριμένο αντίπαλο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (23-11-21)
19 πόντους βάλαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πολύ καλή συγκομιδή αν αναλογιστεί κάνεις και τα χαμένα σουτ. Κανένα μπλακαουτ λοιπόν.
Τα ζητήματα είναι 2. Πρώτον, σε τέτοια ματς η ένταση της ομάδας πρέπει να παραμένει 40 λεπτά στα κόκκινα. Εμεις θα βγάζαμε όλο το δεύτερο ημίχρονο με 6 παίκτες. Το αντίθετο απο αυτό που έκανε ο αντίπαλος. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Πιο γεματο ροστερ έχουμε.
Δεύτερον, χρειάζεσαι οπωσδηποτε τον μέτριο σήμερα Σλουκα για να έχεις μια υποτυπώδη κυκλοφορία μπαλας; Οταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς από την επίθεση και ο αντίπαλος κανει παρτυ επιθετικα, γιατί να μην προσαρμοστείς σε αυτον; Ο πριφτης κατέβασε μια ψηλή πεντάδα με Σαντ Ρος, Νεντο, Ιωάννα, Κασελακη, Παππαγιαννη. Εμείς είχαμε μόνιμα 2 σοφτ κοντους και τον κουρασμένο και ελαφρύ Βεζενκοφ στο 4. Τα πιο πολλα σουτ τους μπήκαν μετά από ποσταρισμα. Και ποικιλίες του Νεντοβιτς. Ο οποίος όμως πρωτα είχε ζεσταθεί με 2-3 εύκολα καλαθια.
Δε θα μπω ακόμα σε κουβέντα για το πόσο λούζερ είναι ο Μπαρτζωκας, γιατί η ήττα έχει εξήγηση και γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής έχει κάνει παρόμοια λάθη σε αρκετά ματς από τότε που γυρισε. Δεν άλλαξε κάτι ξαφνικά. Θεωρώ απλουστευση μετά από απουσία 7 ετών από εγχώριο ντέρμπι, να μιλάμε για κομπλεξ. Άγχος ναι, υπήρχε, αλλά υπήρχε και πριν το ξέσπασμα της τρίτης περιόδου.
drizzt (23-11-21), john syggel (23-11-21)
Κοουτς, έπεσες στην παγίδα. Απορώ τι έκανες τόσες μέρες στις προπονήσεις. Μέχρι και οι φροντιστές ήξεραν οτι ο ΠΑΟ θα παίξει ζώνη. Αντ' αυτού, μπήκαν οι παίκτες μας λες και τους έχεις δώσει ένα κουτί υπνοστεντόν, άνευροι λες και πήγαν στην παιδική χαρά.
drizzt (23-11-21), john syggel (23-11-21)
Ρε κοουτς τόσα χρόνια εδώ είσαι. Τουλάχιστον πάρε το ταιμ άουτ να μη λέμε πως δεν το πήρες, τόσο ξερό κεφάλι πια;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (23-11-21)
Κύριε Μπαρτζώκα καλησπέρα. Χριστούγεννα έρχονται, μην μπερδευτείτε και έχουμε ανάσταση την πέμπτη
drizzt (20-12-21)
Ε να μην τους κανει ενα χριστουγιεννιατικο δωρακι;;
Kαι τις τσιρλίντερς να κατεβάσει ο βάζελος ο Μπαρτζώκας θα το χάσει.
giovanni#10 (18-12-21), john syggel (17-12-21)
Συμφωνα με την επισημη Ευρωλιγκα, κοουτς Μπι ειναι αυτος που εχει καλεσει τα λιγοτερα ταιμ-αουτ φετος,λιγοτερα απο 2,5 μεσο ορο σε καθε ματς.Απο την αλλη,ο Πριφτης εχει παρει τα περισσοτερα,πανω απο 4 μ.ο.Οταν,βεβαια,ο βαζελος χανει με 15-20 ποντους σε καθε ματς,λογικο να παιρνει πολλα ταιμ-αουτ ο προπονητης του.
Από την άλλη, δεν αποκλείεται να τους φωνάζει συχνά για να του εξηγήσουν τί παίζει μέσα και να του πούνε τί να κάνει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παιζει δηλαδη να εχει παρει σε πολλα ματς μονο 2 ταιμ αουτ...
Οκ.
Σύμφωνα με τη στατιστική, ο Ολυμπιακός είναι 3ος σε απόδοση, μετά από σερί πόντων του αντιπάλου, χωρίς να πάρει ταιμ αουτ, πίσω από Μπάρτσα και Εφές.
Επίσης βάσει στατιστικής, οι ομάδες που παίρνουν ταιμ αουτ, περνάνε μπροστά στο επιμέρους σκορ κατά 42%, μένουν πίσω κατά 38% και 20% το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Από την άλλη, οι ομάδες που ΔΕΝ παίρνουν τάιμ άουτ, περνάνε μπροστά στο επιμέρους σκορ κατά 53%, μένουν πίσω κατά 28% και κατά 19% το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
drizzt (20-12-21)
Bookmarks