Μπορεί, αλλά του πήραν και τον Λο (ο Ντόρσευ είναι άλλη συζήτηση αλλά προς την ίδια κατεύθυνση ως προς το νόημα) στη μέση της καλής χρονιάς, που έμοιαζε να στραβώνει μέχρι εκείνο το σημείο: Να θυμίσω ποιούς φέρνουμε τελευταία;;;
Μπορεί, αλλά του πήραν και τον Λο (ο Ντόρσευ είναι άλλη συζήτηση αλλά προς την ίδια κατεύθυνση ως προς το νόημα) στη μέση της καλής χρονιάς, που έμοιαζε να στραβώνει μέχρι εκείνο το σημείο: Να θυμίσω ποιούς φέρνουμε τελευταία;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (10-04-21)
Το σιγουρο ειναι οτι οι αφοι τοτε ασχολιονταν με πολυ μεγαλυτερο ζηλο και μερακι. Απο κει και περα δυστυχως αυτες οι μεταγραφες αποτελουσαν μια καθ'ολα τυχαια, ευτυχη συγκυρια. 2 παικταραδες με παμφθηνο κασε, σε καλη ηλικια και με ευρωπαικη εμπειρια, ελευθεροι στο μεσο της σεζον. Πολυ σπανια περιπτωση.
Faithful (11-04-21)
ΑΝ θυμάμαι λίγο καλά, ήμασταν ήδη σε φάση περικοπών (έτσι κι αλλιώς η πιο ακριβή ομάδα ήταν δύο σεζόν πιο πίσω) από τότε και για αυτό το λόγο δεν έμεινε ο Ίβκοβιτς και μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, η οποία μέχρι εκείνο το Δεκέμβριο (για να μη πω μέχρι το δεύτερο εκτός με τη Σιένα στα πλέυ-οφφ) μόνο πιθανή δεν έμοιαζε...
chainsaw (10-04-21)
Εγώ λέω ας αναλογιστούμε πρώτα σαν οπαδοί πόσο στηρίζουμε αυτό το τμήμα - έμπρακτα εννοώ - και μετά ας ζήσουμε την κεφαλή του Μπαρτζώκα επί πίνακι. Γιατί δε θυμάμαι να γεμίζαμε ποτέ το ΣΕΦ, ούτε και τους πιο απαιτητικούς αγώνες της Ευρωλίγκα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ε ας διώξουν τον προπονητή για να κάνει ο Σπανουλης την Καβλα του ρε παιδιά. Μετά να αλλάξουμε και το σήμα σε Σπανουλιακος.
Εγώ πανω απο το καλο του θρύλου δε θα εβαζα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν ο ιδιος με την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται πιστεύει οτι πρέπει να μείνει να παίζει πάλι 20’ και να γελάει η πλάση, δε θα ακολουθήσω.
Σεβασμός στον παίχτη σεβασμός ομως και του παίχτη στον σύλλογο.
End of story
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (11-04-21)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτο δε σημαίνει βέβαια ότι εκείνη η επιτυχία ηρθε τυχαια, αν το πας εκεί. Έχει ακουστεί από πολύ κόσμο ακόμα αυτό και πραγματικά το θεωρώ μεγάλη αδικία προς τους προέδρους. Αυτοί έφεραν τον Σπανουλη, αυτοί έφεραν και στήριξαν Σλουκα-Παπανικολάου, αυτοί βρήκαν Λο κια Ντορσει και τους υπέδειξαν στον Ίβκοβιτς. Όπως μάθαμε, ο Ίβκοβιτς και ο Αγγέλου σιγχτιριζαν τους αφους και επέμεναν ότι οι παίκτες αυτοι δεν κανουν, πριν δεχτούν.
Τα λάθη και η αλαζονια τους δεν αναιρούν το παρελθόν. Γιατι η σημερινη εικονα της ομαδας πιο πολυ οφειλεται στο κακο πλανο και στην ελλειψη ταλαντουχων ελληνων, παρα σε μειωση του μπατζετ. Οπως ειπες και εσυ, το 2012 γινονταν ηδη περικοπες.
voskos_7 (11-04-21)
Δε μπορώ να διανοηθώ πως αυτό το τρολ θα προπονεί την ομάδα και του χρόνου. Καλή η ηθική αποκατάσταση γι αυτό που συνέβη τότε με τους κάφρους, αλλά θα πρέπει να τον βλέπουμε να καταστρέφει την ομάδα για χρόνια; Πάρτε κανάν Τρινκέρι να ξαναδούμε λίγο μπασκετάκι ρε Αγγελόπουλοι.
Την πάτησες Phil Jackson από τα Lidl… Έγινε αυτό που ήθελες να σταματήσει ο Σπανούλης. Μόνο που τώρα αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα για εσένα. Τώρα θα πρέπει να παρουσιάσεις και ομάδα, να δείξεις και έργο μιας και αυτοί που είχαν ως άλλοθι τον Σπανούλη θα αρχίσουν να μην βρίσκουν δικαιολογίες για να σε αφήνουν στο απυρόβλητο. Ακόμα και οι πρόεδροι…
Du3lisT (26-06-21), giovanni#10 (26-06-21)
Μπαρτζώκας Τρόλλινγκ:
"Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη διοργάνωση. Σαν νεοφώτιστοι θέλουμε να κάνουμε θόρυβο και αν είναι δυνατόν να είμαστε η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα."
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βέβαια, εκτός από εξυπνάδες, να δούμε και κάτι χειροπιαστό φέτος.
Μάλλον να μη φύγει ακόμα να τον κρατήσουμε λίγο δοκιμαστικά...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
sabar77 (16-10-21)
Έχει κάνει σοβαρή δουλειά ο κόουτς.
Και ίσως ο Σπανούλης, αποφασίζοντας να συμβιβαστεί με τον χρόνο...
Δεν μπορείς να πηγαίνεις κόντρα στην λογική. Χρειάζεσαι 3άρι βαρβάτο και συ πουλάς τρέλλλα με Παπανικολάου. Ε πάρτον κάτω και τώρα τρέχουμε.Και ο Μάρτιν θέλει μπούλο
Το τερμάτισες. Ανεκδιηγητος σήμερα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Τους το έδωσες στο πιάτο μεγάλε. Τρομερή εμφάνιση.
Δεν έχεις άλλοθι τον Σπανούλη φέτος.
Το βάζω εδώ μια και το άλλο κλείδωσε.
Μην τσακώνεστε ρε,σβήστε τα μηνύματα,σιγα το ματς,γίνονται κι αυτά,κοιμάται κι ο Θεός καμμια φορά.
Ματς χωρίς καμμια ουσία ήταν,μην τρελαίνεστε,στο τέλος είναι τα κρίσιμα.
Κι εγώ σιχτιρισα αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα,μια ήττα της πλάκας ήταν.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks