Τωρα τον βρισκουμε ορθολογικο.Οταν στραβωσει ενα ματς,θα του κατεβαζουμε καντηλια,οπως κανει κι αυτος.![]()
Κι εγώ νομίζω φαίνονται πιο ορθολογικές τελευταία. Από την άλλη όμως έχουμε πλέον ικανό αριθμό αγώνων ως τώρα ωστέ να πούμε πως μάλλον και όταν δεν μας φαίνονταν ορθολογικές τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου τον δικαίωσαν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τωρα τον βρισκουμε ορθολογικο.Οταν στραβωσει ενα ματς,θα του κατεβαζουμε καντηλια,οπως κανει κι αυτος.![]()
Ορθολογικός και πίπες μπλε. Ο τύπος είναι ψυχάκι με τον θρυλέοντα, όταν πιέστηκε την πρώτη φορά, φρίκαρε. Τώρα που έχει χώρο να ανασάνει και κάνει έργο, γαμεί δε΄ρνει, σπέρνει και βατεύει.
Αναπνευστικό ήταν το θέμα.,..![]()
There is a Dude in town
john syggel (15-04-22), sabar77 (15-04-22)
Συνεχισε ετσι ρε σαδιστη,μεχρι τελους![]()
drizzt (28-04-22)
Κόουτς τη Τετάρτη σε θέλω πολεμιστή
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (30-04-22)
Δεν έβγαζε τον Ντόρσει μέχρι να σιγουρέψει πως θα το γυρίσει η Μονακό.
Συνέχισε να τους γλεντάς κομπλεξικέ, αποτυχημένε ύπνε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
sabar77 (05-05-22)
Πάει για δεύτερη ευρωκουπα ο άχρηστος ο Μπαρτζωκας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
To λεγαμε εδω και χρονια. Η αποχωρηση του τοτε ηταν μεγαλη ζημια για τον συλλογο. Βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα ειχαμε παρει αλλη μια ευρωκουπα, αν εμενε.
Τα λέγαμε αλλά ποιος μας άκουγε. Αλλά εδώ είμαστε και να σηκώσει την κούπα αν κάνει και χάσει κανένα πρωτάθλημα θα έχουμε ιστορίες πάλι. Λες και δηλαδή αποτυχία δεν υπάρχει στη ζωή όλοι επιτυγχάνουν ότι στόχο βάζουν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τα χτεσινα πανηγυρια αγκαλια με τον κοσμο ας ειναι η συγγνωμη μας για το παρκινγκ του 2014..
drizzt (05-05-22), giovanni#10 (05-05-22), sabar77 (05-05-22)
Στα ελληνικά μέσα δε νομίζω αυτή τη στιγμή να υπάρχει μπασκετικός δημοσιογράφος όσο και αν θέλουν να μας τους παρουσιάζουν έτσι. Εγώ δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσα περιγραφή της προκοπής και όχι αρλουμπες και ποζεριες πετώντας πέντε όρους στα αγγλικά και παριστάνοντας τους γνώστες και κυρίως μνημονεύοντας κάθε τρία λεπτά το φίλο τους τον αγκωνιδη, το ζοτς και το Σάρας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Υπαρχουν καποιοι, αλλα δεν ασχολουνται με την περιγραφη. Ο Φιλερης και ο Μελαγιες ας πουμε. Και ο Συριγος junior ξερει μπασκετ, αλλα τον εφαγαν με συνοπτικες διαδικασεις απο τη νοβα, γιατι δεν σιγονταρε τον Τρακη.
Δεν εννοουσα πριν μονο τους δημοσιογραφους. Εννοουσα τους οπαδους της ζελας και αλλων ομαδων. Καποτε μας ελεγαν οτι κερδιζουν επειδη εχουν παικταραδες και πανε καλυτερα στην ευρωπη. Αργοτερα που αντιστραφηκαν οι ρολοι, δεν ηταν πια θεσφατο αυτο. Επαιζε ρολο η μεγαλη φανελα του εξαστερου και το κομπλεξ μας. Win-win η κατασταση για εκεινους.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (18-05-22), Faithful (18-05-22), john syggel (18-05-22), sabar77 (19-05-22)
Με τα τάιμ άουτ που δεν παίρνει, τί θα γίνει;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (18-05-22), john syggel (18-05-22)
john syggel (18-05-22), voskos_7 (19-05-22)
σπόροι υπάρχουν, χωράφια δεν υπάρχουν
εγώ αυτό βλέπω καθημερινά
αυτός ο άνθρωπος κάποτε έφυγε κακήν κακώς από την ομάδα
φανταστείτε πόσοι αθλητές, προπονητές, παράγοντες δεν κατάφεραν να ανθίσουν ποτέ και πόσα πράγματα χάσαμε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks