Faithful (22-05-23)
Και αμυνα για τα θηρια. Κατ’εμε χειροτερο και απο την αστοχια στην επιθεση. Οποιος κι αν ειναι ο λογος, ο Σερχι εκανε ενα πανευκολο λει απ ανενοχλητος και ενα εντελως ελευθερο τριποντο στο τελευταιο λεπτο τελικου. Ανεπιτρεπο.
Faithful (22-05-23)
Υπόκλιση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (16-06-23)
Άμα φτιάξουμε και αυτό με το μη φάουλ όταν είμαστε με τη διαφορά στο καλάθι, θα ξεπεράσουμε και τον Ίφκοβιτς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ. ΓΑΜΗΣΙ ΑΣΑΛΙΩΤΟ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ. ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΕΛΕΣ. ΕΣΠΑΣΕ Η 35ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ
sabar77 (16-06-23)
Λογικα θα παιρνει επιδομα πολυτεκνου ο Μπαρτζωκας.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (16-06-23)
Το κανάλι του σπορτ24 στο youtube έχει μια εξαιρετική συνέντευξη του Μπαρτζώκα που μιλάει για παρα πολλά πράματα,πολύ διδακτική για το πως λειτουργεί μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό,το πως παίρνονται αποφάσεις μέσα στον αγώνα και πολλά άλλα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sabar77 (19-06-23)
Να μας ενδιέφερε κιόλας...
drizzt (27-09-23)
Στο γήπεδο, δεν είναι πολύ πιθανό να μιλήσει και το βλέπαμε και πριν...
Το σημαντικό θα ήταν να μιλάει και με τον προπονητή του μόνο μέσα στο γηπεδο. Aπο την μία είναι στυγνός επαγγελματίας και από την αλλη θέλει ειδική διαχείριση και παρακάλια, ωστε να μείνει
Για να είμαστε ειλικρινής, δε φταίει ο ίδιος, που τον κυνηγουν οι ΑΡΔ διαρκως. Θελουν να ψαρέψουν είδηση. Όπως κυνηγουν και τον Μπαρτζωκα. 2 συνεντεύξεις τη μέρα δίνει
pirateeeeeee (27-09-23)
Μέχρι τώρα, καλύπτει το "κενο" στην περιφέρεια, με 3άδα Γουόκαπ, Γκος και Κάνααν. Η 5άδα των τριών αυτών, με Πίτερς και Μιλουτίνοφ, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε τώρα.
Nikolaos_Kokkinos (21-10-23), pirateeeeeee (07-10-23)
Πολύ ωραίο βίντεο. Αξίζει να το δείτε όλο.
Τεράστιε τύπε... τεράστιε...
There is a Dude in town
Ο Scipio Africanus , του μπασκετ
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks