Ψηλό καλά πάμε για τα δεδομένα του αγώνα. Καλή επιτυχία !!
Την Παρασκευη παιζουμε στην Ισπανια με την βαλενθια η οποια αυτη την περιοδο βρισκεται σε μεγαλη φορμα...Για εμας ειναι ενα πολυ περιεργο παιχνιδι, σε ενα παρα πολυ περιεργο timing μετα την επικειμενη αποχωρηση των ριντ και τσερυ...!!! Ελπιζουμε να μην ερθει συντριβη...!!
Καλυψη απο NOVASPORTS 2 στις 22:00.
Ψηλό καλά πάμε για τα δεδομένα του αγώνα. Καλή επιτυχία !!
Άμα κρίνω από τα 2 posts σε 4 ημέρες, όντως καλά τα πάμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (10-01-20)
Τι κρίαρος είναι αυτός ο Ρούμπιτ...
Βαλε τον Κονιαρη ρε ανθρωπε. Ημαρτον. Το παληκαρι παιζει μια χαρα και μετα το παρκαρειs στον παγκο για να μας μοστραρεις τους παπουδες
Γεια σου ρε Βεζενκοφ παιδαρε!!!
Μεγαλο κερδος της φετινης σεζον ο Βεζενκοφ. Οσο παει και ανεβαινει
giovanni#10 (10-01-20), Red&White-Nick-7 (10-01-20)
Διπλο ο ερυθρος αστερας στη Βιλερμπαν. Τον τελευταιο 1,5 μηνα ειναι σεληνιασμενοι οι Σερβοι. Αυτη τη στιγμη ειναι φαβορι για την οκταδα.
Πωωω. Τι πηγε να μας κανει ο Παπ. Ηταν και καλος αποψε
Τέλος
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωραίοι , μπραβο
Καθε φορα που αλλαζουμε προπονητη, παιζουμε με τη Βαλενθια και νικαμε με το ζορι. Η συνηθεια που εγινε λατρεια. Ας ελπισουμε η συνεχεια της σεζον να ειναι τοσο καλη οσο την τελευταια φορα.
Να ακυρώσουμε του Μπαρτζώκα να μείνει ο προπονηταρας.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Η ομαδα δεν ηταν για τοσο χαμηλα ακομα και με αυτο το υλικο.
Λιγο η ατυχια με την ασθενεια του Μπλατ, λιγο τα πηγαινε-ελα των παιχτων εξαιτιας οικονωμικων προβληματων, λιγο οι επιλογες του Μπλατ που δεν βγηκαν και ειμαστε εκτος οχταδας.
Ακολουθουν τα ματς με: Αλμπα, Μπαγερν, Ζενιτ, Μπασκονια(;). Τα τρια απο αυτα εντος. Ειναι βατο προγραμμα και αν κανουμε 3/4 μπαινουμε σε τροχια οχταδας. Αν και δεν με απασχολει αυτο. Το σημαντικο ειναι πως με τον Μπαρτζωκα κατι καλο μπορουμε να χτισουμε για το μελλον.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (13-01-20)
Bookmarks